Τρεις με ατομικό σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις με ατομικό σε Πλατανιά

bet365

Οι Ράμος, Γουνδουλάκης και Μενδρινός έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης σε Πλατανιά.
Στην τελική της ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το Σάββατο στις 17:15 στα Περιβόλια. Στο πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής, έγιναν επίσης ασκήσεις που αφορούν στα τελειώματα των φάσεων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής. Ο Ράμος, ο Γουνδουλάκης και ο Μενδρινός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα