Πανθρακικός: Δεν άντεξε τα... ύψη!

Πανθρακικός: Δεν άντεξε τα... ύψη!

bet365

Απογείωση, αλλά και απότομη προσγείωση για τον Πανθρακικό, με το 2014 να του αφήνει μία... γλυκόπικρη γεύση!

Χρονιά των.... άκρων το 2014 για τον Πανθρακικό. Από την μία, η φανταστική σεζόν υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, που οδήγησε τους «πράσινους» στην 10η θέση και από την άλλη η φετινή «κατάρρευση», όπου η ομάδα της Κομοτηνής αποτυγχάνει να φανεί αντάξια των υψηλών προσδοκιών που η ίδια δημιούργησε. Πλέον, ο Μάνουελ Ρόκα έχει αναλάβει να ανατρέψει την κατάσταση, με το έργο του να είναι δύσκολο και τον Πανθρακικό να μπαίνει στην νέα χρονιά ως 16ος, μόλις με 12 βαθμούς και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τι κρατάει: Την πορεία της περασμένης σεζόν, όταν κατάφερε να παρουσιάσει μία εντυπωσιακή εικόνα, πραγματοποιώντας την υπέρβαση. Μέχρι και «όνειρα» για Ευρωπαϊκή πορεία υπήρξαν, καθώς οι Θρακιώτες ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μικρή απόσταση από τα πλέι οφ.

Τι αφήνει: Το τραγικό ξεκίνημα στην σεζόν. Ο Πανθρακικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να θυμίσει την περσινή ομάδα, με αποτέλεσμα να πάει στράφι ο πρώτος γύρος και πλέον να βρίσκεται σε σαφή κίνδυνο υποβιβασμού. Βέβαια, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά αν δεν αλλάξει άμεσα εικόνα, ίσως και να είναι αργά.

Παίκτης που ξεχώρισε: Αρκετοί είναι οι παίκτες που εντυπωσίασαν, όχι φέτος, αλλά στην προηγούμενη σεζόν. Μεταξύ αυτών οι Τζάνης και Ίγκορ, όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο Κάσες. Παίκτης με τρομερή τεχνική, που βρίσκει δίχτυα και αποτέλεσε βαρόμετρο για τους «πράσινους». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχει βρεθεί και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ενώ σίγουρα η φετινές του, μέτριες εμφανίσεις, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην κακή πορεία του Πανθρακικού.

Καλύτερη στιγμή: Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος και ο Πανθρακικός φιγουράρει στην 6η θέση με 40 βαθμούς! Μεγαλεία για την Κομοτηνή, που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες, μεγάλες επιτυχίες.

Χειρότερη στιγμή: Η ήττα από την Νίκη Βόλου. Με τους «μπλε» να έχουν γίνει σάκος του μποξ, ο Πανθρακικός είχε την ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα κάνοντας το. αυτονόητο. Δε το κατάφερε όμως και μετά την επικείμενη απόσυρση της Νίκης από το πρωτάθλημα, οι Θρακιώτες θα είναι μαζί με την Καλλονή οι μόνες ομάδες που έχασαν τους 3 βαθμούς!

Η δήλωση: «Στόχος μας είναι η έκτη θέση». Όταν ο προπονητής του Πανθρακικού λέει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρα μεγάλη είδηση. Ο Άκης Μάντζιος άνοιξε τα χαρτιά του μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ και αποκάλυψε τους υψηλούς στόχους του, γεγονός που καταδεικνύει την εκπληκτική κατάσταση που επικρατούσε στον σύλλογο εκείνες τις ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα