Χωρίς Ολιμπά ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Χωρίς Ολιμπά ο Πλατανιάς

bet365

Την αποστολή του Πλατανιά για την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Χριστόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Ολιμπά.

Ο τεχνικός του Πλατανιά συμπεριέλαβε 19 παίκτες για την κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Περιστερίδη, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.

Ο Ολιμπά δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα