Έγραψε ιστορία ο Μποσεζούρ στη Χιλή

Έγραψε ιστορία ο Μποσεζούρ στη Χιλή

Gazzetta team
Έγραψε ιστορία ο Μποσεζούρ στη Χιλή

bet365

Ο Μποσεζούρ σημείωσε το τρίτο γκολ της Χιλής κόντρα στην Αυστραλία (3-1) κι έγινε ο πρώτος παίκτης της χώρας που σκοράρει σε δύο Μουντιάλ.

Το τέρμα του 30χρονου άσου ήταν αυτό που έδιωξε το άγχος της ομάδας του και κλείδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Παράλληλα ο εξτρέμ της Γουίγκαν κατέλαβε και μία ξεχωριστή θέση στο ποδόσφαιρο της Χιλής, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της εν λόγω χώρας που βρίσκει δίχτυα σε δύο Μουντιάλ.

Ο Μποσεζούρ άλλωστε είχε σκοράρει και στη διοργάνωση της Νοτίου Αφρικής, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα με την Αυσταρλία: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που κατάφερα. Είναι φανταστικό συναίσθημα. Το σημαντικότερο όλων είναι η νίκη της ομάδας μας. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα