Ύποπτο το Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου

Νίκος Μαρούδας
Ύποπτο το Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου

bet365

Ως ύποπτος κρίθηκε από την UEFA ο αγώνας του Ηρακλή Ψαχνών με την Νίκη Βόλου, όπως ανακοίνωσε η Football League. Στον... αέρα το μπαράζ, δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία.

«Φωτιά» στο μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού Βόλου, βάζει η UEFA που ενημέρωσε την Football League, πως ο αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με την Νίκη Βόλου έχει κριθεί ύποπτος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η UEFA απέστειλε επιστολή με συνοδευτικά έγγραφα τα οποία αφορούν τον αγώνα των δύο ομάδων που έγινε στις 28/5.

Έτσι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League στο ΔΣ της Λίγκας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν, βρίσκεται στον... αέρα το μπαράζ για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, μιας και μπορεί να αλλάξει η τελική κατάταξη των πλέι οφ, με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό αν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση δεν μπορεί να οριστεί και να γίνει το ματς που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ....

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014.

Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

FOOTBALL LEAGUE NEWS FEED