Σάλκε - Λειψία 2-0

Gazzetta team
Σάλκε - Λειψία 2-0

bet365

Η Σάλκε ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Bundesliga και επιβλήθηκε δίκαια της Λειψίας με 2-0.

Στο ντεμπούτο του Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο της Σάλκε, οι βασιλικοί μπλε έδειξαν εντυπωσιακά – για τα δικά τους στάνταρ – στοιχεία και κέρδισαν δίκαια με 2-0 την Λειψία στην πρεμιέρα της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι ήταν σταθεροί στην άμυνα και «σκότωσαν» τους Ταύρους στην κόντρα.

Οι βασιλικοί μπλε έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, που αποδείχθηκαν φλύαροι. Η Σάλκε είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43’ με πέναλτι του Μπενταλέμπ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη, έχασαν καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, αλλά η άμυνα της Σάλκε στάθηκε στο ύψος της, για να έρθει ο Κονοπλιάνκα στο 73’ να κάνει το τελικό 2-0 και να σφραγίσει τους βαθμούς για την ομάδα του.

Θέλεις να κερδίσεις ένα Opel Adam; Παρακολούθησε την ταινία δράσης της bwin, μάντεψε το νικητή και μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα