Τάκης Λεμονής: «Παίζει» για τον πάγκο της Ραντνίτσκι
Επτά χρόνια μετά το τελευταίο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής ενδέχεται να επιστρέψει στους πάγκους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τη Σερβία ο 65χρονος τεχνικός είναι βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Ραντνίτσκι.
Οι δυο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και σύντομα αναμένται ο πολύπειρος κόουτς να ταξιδέψει στη Σερβία, ώστε να υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις.
Η Ραντνίτσκι έπετα από 17 αγωνιστικές είναι στη 14η θέση με 16 βαθμούς και ρεκόρ 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 9 ήττες.
Τελευταία δουλειά του Λεμονή ήταν στον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2017-18, όταν είχε διαδεχθεί τον Μπέσνικ Χάσι, προτού αναλάβει ο Όσκαρ Γκαρθία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
