EURO K17 Κύπρος: Νίκη της Ιταλίας με πρωταγωνιστή το wonderkid, Φραντσέσκο Καμάρντα

Newsroom
ιταλια γιουρο κ17
Στην 4η ημέρα της διοργάνωσης του EURO K17 (24/5), το οποίο φιλοξενεί η Κύπρος, η Ιταλία επικράτησε 2-0 της Σλοβακίας κάνοντας το 2/2, την ώρα που Σουηδία και Πολωνία ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «AEK Arena».

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Γ' ομίλου στο EURO K17 (24/5), που διεξάγεται στην Κύπρο, με την Ιταλία να βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ, έχοντας κάνει το 2/2 στις νίκες.

Κόντρα στη Σλοβακία, οι «ατζούρι» προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό, ύστερα από εκπληκτικό γκολ του Φραντσέσκο Καμάρντα, ενώ στο 38', ο Λιμπεράλι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των (τυπικά) γηπεδούχων.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της Παρασκευής (24/5) για τον γ' όμιλο, Σουηδία και Πολωνία ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «AEK Arena».

Οι Τζένεσις Άντουι και Φρεντ Μποζίτσεβιτς ήταν αυτοί που σκόραραν για λογαριασμό των Σκανδιναβών, ενώ οι Φίλιπ Αντκόνις και Μίχαελ Ιζουνγουάν έφεραν το ματς σε ισορροπία, χαρίζοντας στην ομάδα τους τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.

5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα