Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις με εμβόλιμες αγωνιστικές

Newsroom
Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις με εμβόλιμες αγωνιστικές

bet365

Στο πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων της Τετάρτης ξεχωρίζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων σήμερα

Η 12η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (17:00, Cosmote Sport 2), τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:00, Nova Sports 2), την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΟΦΗ (20:00, Cosmote Sport 1) και τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (20:00, Nova Sports Prime).

Πρόγραμμα τηλεόρασης CEV Challenge Cup

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του CEV Challenge Cup, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Οντολένα (18:00, Cosmote Sport 8) και μία ώρα μετά ο ΠΑΟΚ την Μοντάνα (19:00, Cosmote Sport 9).

Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου Serie A

Στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του ιταλικού πρωταθλήματος, η Σασουόλο υποδέχεται τη Ρόμα (19:30, Cosmote Sport 3), η Λέτσε την Αταλάντα (19:30, Cosmote Sport 7), η Ίντερ την Μπολόνια (21:45, Cosmote Sport 3) και η Φιορεντίνα τη Σαλερνιτάνα (21:45, Cosmote Sport 2).

Διαβάστε αναλυτικά το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα