ΑΕ Λεμεσού: Ανακοινώθηκε ο Κέβιν Μιραλάς! (vid)

Newsroom
ΑΕ Λεμεσού: Ανακοινώθηκε ο Κέβιν Μιραλάς! (vid)

bet365

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού προχώρησε σε μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση αφού ενέταξε στο δυναμικό της τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς!

Μια μεταγραφή που φιλοδοξεί να «ταράξει» τα νερά του κυπριακού ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε η ΑΕ Λεμεσού, με τους «Γαλαζοκίτρινους» να έρχονται σε συμφωνία με τον 34χρονο διεθνή Βέλγο επιθετικό, Κέβιν Μιραλάς.

Ο Μιραλάς είναι φυσικά γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από το διετές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό (2010-2012), με την φανέλα του οποίου πέτυχε 34 γκολ σε 67 εμφανίσεις κερδίζοντας την μεταγραφή του στην Premier League για λογαριασμό της Έβερτον. Την τελευταία διετία του στα «ζαχαρωτά» την πέρασε δανεικός αρχικά στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια στην Φιορεντίνα, ενώ το καλοκαίρι του 2019 άφησε οριστικά την Αγγλία και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αντβέρπ, Γκαζιάντεπ και Moρεϊρένσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Βέλγο ποδοσφαιριστή Kevin Mirallas για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με το πολύ πλούσιο βιογραφικό θα είναι ο κάτοχος του Νο. 11.

Ο Kevin Mirallas μετρά 60 συμμετοχές στην Εθνική Βελγίου.
Αγωνίστηκε περισσότερα από 150 παιχνίδια στη Πρέμιερ Λίγκ με την Έβερτον. Αγωνίστηκε επίσης στην Ιταλική Φιορεντίνα, στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τις Γαλλικές Saint Etienne και Λιλ.

Καλωσορίζουμε τον Kevin Mirallas στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα!»

Από την πλευρά του ο 34χρονος επιθετικός δήλωσε:

«Καλησπέρα Λεμεσός. Καλησπέρα στους φίλους της νέας μου ομάδας. Το όνομα μου είναι, Κέβιν Μιραλάς, και είμαι ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Λεμεσού. Δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ για εσάς. Τα λέμε σύντομα…».

 

Τελευταία Νέα