Φιλικά Euro: Φουλ του 1-1 για Κροατία, Σλοβακία και Βόρεια Μακεδονία

Φιλικά Euro: Φουλ του 1-1 για Κροατία, Σλοβακία και Βόρεια Μακεδονία

bet365

Φουλ του 1-1 στα φιλικά των ομάδων που συμμετέχουν στο Euro 2020. Ισόπαλες οι Κροατία, Βόρεια Μακεδονία και Σλοβακία κόντρα στις Αρμενία, Σλοβενία και Βουλγαρία αντίστοιχα.

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχτηκε τη Σλοβενία με τον Γκόραν Πάντεφ στην αρχική ενδεκάδα και άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό με το εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση του συμπαίκτη του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι, Ελίφ Ελμάς.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να πανηγυρίσει τη φιλική νίκη καθώς o Ντόμεν Τσνγκόι με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 90+7'. Η Κροατία άνοιξε το σκορ στη Βέλικα Γκόριτσα με το γκολ του Ίβαν Πέρισιτς με εξαιρετική κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα Μόντριτς.

Και σε αυτό το ματς, ωστόσο, το τελικό σκορ ήταν 1-1. Οι Αρμένιοι ισοφάρισαν με την γκολάρα του Ανγκούλο στο 72ο λεπτό. Ίδιο σκορ και αποτέλεσμα και στο Ριντ. Η Βουλγαρία άνοιξε το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό με τον Ίλιεφ, ενώ οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν στο 27ο με τον Μπένες.

Το Κόσοβο δεν είχε πρόβλημα ν' αποδείξει την ανωτερότητά του κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Με τα τέσσερα γκολ του επιθετικού της Λάτσιο του Βεντάτ Μουρίκι πανηγύρισε τη νίκη (4-1).

 

EURO Τελευταία Νέα