AC\DC: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει με Brian Johnson και Phil Rudd! (pics & vid)

Νίκος Ράλλης
AC\DC: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει με Brian Johnson και Phil Rudd! (pics & vid)
Η μεγάλη επιστροφή των AC/DC είναι γεγονός όπως και οι μεγάλες επιστροφές των Brian Johnson, Phil Rudd, αλλά και του Cliff Williams!

Τρομερά νέα για τους απανταχού θαυμαστές των θρυλικών AC/DC, που ετοιμάζονται για -ακόμη πιο- μεγάλες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες!

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, όταν μέσω των social media παρουσίασαν έναν κεραυνό να αναβοσβήνει, σημάδι ότι... έρχονται! Χθες, Τρίτη, «ανέβηκε» ένα αινιγματικό βίντεο για το νέο τους άλμπουμ -που όλα δείχνουν πως θα λέγεται Power Up- και σήμερα το συγκρότημα επιβεβαίωσε το line up του!

Η θρυλική hard rock μπάντα, λοιπόν, επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών για την επιστροφή του Brian Johnson, που είχε αποχωρήσει το 2016 λόγω προβλημάτων ακοής, στη θέση του τραγουδιστή και του Phil Rudd σε αυτήν του ντράμερ!

Ο Rudd, θυμίζουμε, είχε αντικατασταθεί από τον Chris Slade to 2015 λόγω προβλημάτων με τον νόμο. Επιστρέφει, δε, και ο Cliff Williams, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόσυρση του το 2017.

Μαζί τους, φυσικά, θα είναι ο σπουδαίος Angus Young, αλλά και ο Stevie Young, ανιψιός του αξέχαστου Malcom, που περιόδευε μαζί τους από το 2014 και είναι επίσημα μέλος από το 2015.

Μένει τώρα η πρώτη επίσημη φωτογραφίας της επιστροφής και τις επόμενες μέρες περιμένουμε τις ανακοινώσεις για το άλμπουμ.

Covid... επιτρέποντος, αναμένεται να κάνουν ένα τεράστιο tour σε ολόκληρο τον κόσμο, και, ποιος ξέρεις, ίσως ο δρόμος τους βγάλει και από Ελλάδα μεριά...

Μέχρι τότε δείτε και ακούστε αυτό: