Νιγηρία: Με Γιούντο και Όκαφορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Νιγηρία: Με Γιούντο και Όκαφορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

bet365

Η Νιγηρία ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσά τους οι Έκπε Γιούντο και Τζαχίλ Όκαφορ.

Η Νιγηρία είναι έτοιμη για την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Μετά τις φιλικές νίκες επί των ΗΠΑ και της Αργεντινής, οι Αφρικανοί με προπονητή τον Μάικ Μπράουν.

Η Νιγηρία θα αναμετρηθεί με τις Γερμανία, Αυστραλία και Ιταλία στον 2ο όμιλο, με τον Μπράουν να καταλήγει στους 12 παίκτες που θα αγωνιστούν στο μπασκετικό τουρνουά.

Αυτοί είναι οι: Τζος Οκόγιε, Νάμντι Βίνσεντ, Ίκε Νουάμου, Κέζιε Οκπάλα, Τζαχίλ Όκαφορ, Πρέσιους Ατσίουα, Όμπι Εμεγκάνο, Μίγε Όνι, Τζόρνταν Νουόρα, Έκπε Γιούντο, Καλάμπ Αγκάντα και Τσιμέτζι Μέτου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!