Ντουράντ: «Όταν πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες»

Ντουράντ: «Όταν πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέβιν Ντουράντ με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις των ΗΠΑ στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού βρίσκονται λίγους μήνες μακριά και ένας εκ των «σταρ» της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, ο Κέβιν Ντουράντ, αφού εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με το εθνόσημο ενώ αναφέρθηκε και στις διαθέσεις που θα έχει ως προς την προσέγγιση στο ματς.

Ο παίκτης των Φοίνιξ Σανς και άλλοτε πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, δεν θέλει η χώρα του να ταξιδέψει απλά στη Γαλλία, θέλει να έχει τον απόλυτο ρόλο πρωταγωνιστή στο τουρνουά και να... σαρώσει, όπως φαίνεται μέσα από πρόσφατες δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Ντουράντ

«Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τους καλύτερους. Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ.

Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε»

@Photo credits: fiba.basketball
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα