Σενεγάλη-Καμερούν 74-80: O Γκμπέτκομ «έκλεισε» εισιτήρια για το προολυμπιακό

Καμερούν

bet365

Το Καμερούν μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, κέρδισε τη Σενεγάλη (80-74) και πήρε το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά.

Μεγάλο παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Eko Convention Center». Το Καμερούν κατάφερε και έκαμψε τις αντιστάσεις της Σενεγάλης, παίρνοντας τη πολυπόθητη νίκη και την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η ομάδα του Άλφρεντ Ρόλαντ Αμπόγια Μπαλιάμπα, με ένα συγκλονιστικό δεύτερο δεκάλεπτο, κάνοντας συνολικό σερί 22-8, πήρε μια σημαντική διαφορά που στο τέλος κρίθηκε ως σωτήρια.

Η Σενεγάλη κατάφερε και «ροκάνισε» τη διαφορά, όμως οι Καμερουνέζοι ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα και πήραν τη νίκη και συνεπώς την πρόκριση στο προολυμπιακό.

Οι νικητές είχαν τέσσερις διψήφιους. Κορυφαίος ήταν ο Σαμίρ Γκμπέτκομ με 19 πόντους, έχοντας 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ασίστ και 1 λάθος σε 27 λεπτά. Ενώ ακολούθησαν οι Μπαγιέχε (15 πόντοι), Εμπούα (13 πόντοι) και Χιλ (11 πόντοι).

Για τους ηττημένους, εξαιρετικός ήταν ο Εντογιέ με 18 πόντους, ενώ εξίσου καλοί ήταν οι Μπάντιο (16 πόντοι) και Ντιόπ (14 πόντοι).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα