Θετικές οι πρώτες ενδείξεις για Μπαλτσερόφσκι: «Ευτυχώς που δεν κάρφωσα γιατί θα τελείωνε η καριέρα του Νούρκιτς» (vids)

Μπαλτσερόφσκι

bet365

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι «σπάραξε» στον πάγκο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον τελικό Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Πολωνία.

Άτυχος στάθηκε ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού. Στον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά, η Πολωνία επικράτησε επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, αλλά είδε τον Μπαλτσερόφσκι να έχει μια τρομακτική πτώση, έπειτα από προσπάθεια για alley-oop κάρφωμα.

Αμέσως μετά την πτώση, ο νεαρός σέντερ έφυγε υποβασταζόμενος, ενώ κάμερα τον κατέγραψε να κλαίει στον πάγκο. Το ευχάριστο της υπόθεσης, είναι πως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, έκανε δηλώσεις χαμογελαστός και προπάντων, όρθιος. Μάλιστα, απάντησε με χιούμορ σε σχετική ερώτηση για τον τραυματισμό του, λέγοντας: «ευτυχώς που δεν κάρφωσα γιατί θα τελείωνα την καριέρα του Νούρκιτς».

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού, Πολωνός δημοσιογράφος, υποστήριξε και εκείνος πως ο βασικός σέντερ της Πολωνίας, δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά. Έχει πόνους στη μέση, οι οποίοι θα ελεγχτούν, αλλά με τη πρώτη διάγνωση από τους ιατρούς της Εθνικής, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία.

Η σοκαριστική στιγμή του Μπαλτσερόφσκι

Το κλάμα του Πολωνού στον πάγκο

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα