Η Abarth φτιάχνει και...φουσκωτά!

Gazzetta team
Η Abarth φτιάχνει και...φουσκωτά!
Ένα ολοκαίνουριο σκάφος τύπου tender κατασκεύασε η Abarth σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία SACS. Το σκάφος ξεχωρίζει με τις κορυφαίες επιδόσεις του και το στυλ του, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα, που έχουν σήμα τον χαρακτηριστικό σκορπιό της Abarth.

Θα κατασκευαστούν συνολικά μόνον 199 tender στα χρώματα Abarth 695 Tribute Ferrari, κόκκινο Rosso Corsa, κίτρινο Giallo Modena, μπλε Blu Abu Dhabi και γκρι Grigio Titanio.

To υπέροχο σκάφος είναι ιδανικό εργαλείο για να ανακαλύψεις τις ομορφιές και των πιο απομονωμένων ορμίσκων και ταυτόχρονα αποτελεί τη σωστή λύση για τους ιδιοκτήτες μεγάλων θαλαμηγών, που θα μπορούν να μεταφέρονται με στυλ από το κότερό τους στην ξηρά.

Το σκάφος της φωτογραφίας μας είναι σε χρώμα Rosso Corsa και ξεχωρίζουν στα πλευρά του τα σήματα της Abarth, ενώ η κονσόλα του καλύπτεται από υλικό με εμφάνιση ανθρακονημάτων και τα καθίσματα φέρουν χαρακτηριστικά κόκκινα γαζιά. Οι προνομιούχοι αγοραστές ενός τέτοιου ταχύπλοου θα λαμβάνουν δωρεάν μία χειροποίητη τσάντα SACS Mare Abarth, που σχεδιάστηκε ειδικά γιαυτή την περίσταση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!