Ολυμπιακοί Αγώνες: Φιλιππινέζα αρσιβαρίστρια παίρνει το χρυσό, κερδίζει σπίτι και μετρητά! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φιλιππινέζα αρσιβαρίστρια παίρνει το χρυσό, κερδίζει σπίτι και μετρητά! (vid)

bet365

Η Χιντιλίν Ντίαζ έγραψε ιστορία. Και απέκτησε ένα σπίτι και μετρητά! Η Φιλιππινέζα αρσιβαρίστρια κατέκτησε το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της χώρας της και θα ανταμειφθεί!

Κάποτε, οι βασιλιάδες συνήθιζαν να ανταμείβουν έναν ευεργέτη, με τους βάρος τους σε χρυσάφι. Η 30χρονη Χιντιλίν Ντίαζ δε ζυγίζει δα και τόσο πολύ (μόλις 53 κιλά). Αλλά πρόκειται να πληρωθεί πλουσιοπάροχα για το κατόρθωμά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η «εξόριστη» στη Μαλαισία, λόγω κορονοϊού, Ντίαζ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην άρση βαρών (53 κιλά). Ένα σκαλοπάτι παραπάνω από το ασημένιο του Ρίο, αλλά και ένα μετάλλιο με ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα της, τις Φιλιππίνες.

Βλέπετε, αυτό είναι το πρώτο χρυσό στην ιστορία της χώρας! Και γι' αυτό (σύμφωνα με το Bloomberg) το μέλος της Πολεμική Αεροπορίας θα λάβει από την κυβέρνηση της χώρας ένα σπίτι και 33 εκατομμύρια πέσος.

Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αφού είναι 550.000 ευρώ! Την ίδια ώρα, έχει λάβει υποσχέσεις και για επιχειρηματικές ευκαιρίες!

Στο τέλος του αγωνίσματος, η Ντίαζ ξέσπασε σε κλάματα. Αντίπαλός της ήταν η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, η Κινέζα Λιάο Κιουγιούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα