Πύρρος Δήμας: «Στoυς επόμενους Ολυμπιακούς θα είμαι με τους Έλληνες αθλητές» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Πύρρος Δήμας: «Στoυς επόμενους Ολυμπιακούς θα είμαι με τους Έλληνες αθλητές» (vid)

bet365

Το Gazzetta συνάντησε στο Τόκιο τον θρυλικό Πύρρο Δήμα, ο οποίος είναι προπονητής της Εθνικής άρσης βαρών των ΗΠΑ. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την ελληνική ομάδα, ενώ έβγαλε και είδηση!

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο Τόκιο ως προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία μάλιστα την έχει κάνει να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί αρκετά μετάλλια στους Ολυμπιακούς.

Ο Πύρρος μίλησε για την ελληνική ομάδα στο Τόκιο, την ελληνική άρση βαρών, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον πρωταθλητή μας Θοδωρή Ιακωβίδη που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του αθλήματος, ενώ έδωσε και μία είδηση για την επόμενη τριετία, τονίζοντας ότι επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το τέλος των Ολυμπιακών!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!