Τόκιο 2020: Ο Μίλτος Τεντόγλου βλέπει… Μίλτο Τεντόγλου (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Τόκιο 2020: Ο Μίλτος Τεντόγλου βλέπει… Μίλτο Τεντόγλου (vid)

bet365

Το Gazzetta εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο με τις αντιδράσεις του Μίλτου Τεντόγλου όταν είδε στην τηλεόραση το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι χρυσός Ολυμπιονίκης! Ο πρωταθλητής του μήκους εξουδετέρωσε τους αντιπάλους του στο τελευταίο άλμα και έγραψε ιστορία για την Ελλάδα, τον ελληνικό αθλητισμό και τον ελληνικό στίβο.

Ο αθλητής από τα Γρεβενά λίγο πριν μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, ήθελε να δει το άλμα του και εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου Γιάννης Νικολάου.

Αμέσως έβγαλε το κινητό του και του το έδειξε, με τον Ολυμπιονίκη μας να το κοιτάζει και να χαμογελά με ικανοποίηση.

Το Gazzetta ήταν μπροστά και κατέγραψε τη σκηνή. Δείτε τις αντιδράσεις του!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.