Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου με ένα άλμα! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου με ένα άλμα! (vid)

bet365

O Μίλτος Τεντόγλου είναι στον τελικό του μήκους (2/8, 04:20), κάνοντας μόνο ένα άλμα, που μετρήθηκε στα 8 μέτρα και 22 εκατοστά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους (2/8, 04:20) , στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Για την ακρίβεια, ακολούθησε τη διαδρομή... εξπρές για τον τελικό, κάνοντας μόνο ένα άλμα.

Το πρώτο και καλύτερο! Μετρήθηκε στα 8 μέτρα και 22 εκατοστά (το όριο πρόκρισης ήταν στα 8.15μ.) και ήταν ικανό να δώσει στον Έλληνα αθλητή - κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018, αλλά και χρυσός νικητής, τόσο το 2019, όσο και το 2021 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - την πρόκριση στον τελικό του μήκους.

Μάλιστα, ο Τεντόγλου μετά το άλμα του, φάνηκε να μην είναι τελείως ικανοποιημένος, μιλώντας - πιθανότατα με τον Γιώργο Πομάσκι - και εξηγώντας με τις κινήσεις του ότι δεν ήταν τόσο καλό το τρέξιμό του!

Μετά την ολοκλήρωση όλων των προσπαθειών, ο Τεντόγλου είχε τη 2η καλύτερη προσπάθεια, πίσω από τον Κουβανό Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, που έκανε (επίσης στο πρώτο άλμα) 8 μέτρα και 50 εκατοστά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα