LIVE απ’ το gazzetta.gr το Super Bowl 50!

Βασίλης Τσίγκας
LIVE απ’ το gazzetta.gr το Super Bowl 50!

bet365

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:45), όλοι οι διαδικτυακοί δρόμοι οδηγούν στο gazzetta.gr και στο LIVE του Super Bowl 50!

Αγαπητοί αναγνώστες του gazzetta.gr,

Με λένε Βασίλη Τσίγκα κι εργάζομαι στην αγαπημένη ιστοσελίδα σας, το ένα και μοναδικό gazzetta.gr. Οι συνάδελφοί μου, εθισμένοι στις στρογγυλές μπάλες εδώ και δεκαετίες, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος και τη σημασία του σημερινού αγώνα στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια! Στην ανακοίνωσή μου, ότι πρέπει να καλυφθεί LIVE το Super Bowl 50, έγινα δέκτης υποτιμητικών και ειρωνικών σχολίων.

Γι’ αυτό το λόγο, κάνω αυτό το κάλεσμα προς όλους τους πραγματικούς φαν των σπορτς, να… σπάσουμε σήμερα το βράδυ το ίντερνετ! Να το ρίξουμε, υπό το βάρος των χιλιάδων αναγνωστών που θα συντονιστούν στο LIVE του gazzetta.gr από τις 00:45 και μετά, για να δώσουμε όλοι μαζί την απάντησή μας στη χούντα των ευρωπαϊκών σπορ!

Ανεξάρτητα αν υποστηρίζετε τους Patriots, τους Packers, τους Giants, τους Steelers, τους Saints, τους Cowboys, πρέπει να μπείτε στο LIVE του gazzetta.gr για το Super Bowl 50, ώστε να δείξουμε όλοι μαζί τη δύναμή μας.

Εμείς υποσχόμαστε να σας ανταμείψουμε με μπόλικη κουβέντα, πλακίτσα και φυσικά LIVE κάλυψη όλου του υπερθεάματος, εκτός από το halftime show, όπου θα μας επιτρέψετε να κάνουμε ένα διάλλειμμα για να απολαύσουμε τους Coldplay και την Beyonce!

Ραντεβού, λοιπόν, στις 00:45 στο gazzetta.gr!

Σας ευχαριστώ πολύ,
Βασίλης Τσίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΣΤΗΝ NFL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PREGAME ΤΟΥ SUPER BOWL

 

Τελευταία Νέα