Σε πολύ καλό δρόμο η παραμονή του Σα στον Ολυμπιακό!

Σε πολύ καλό δρόμο η παραμονή του Σα στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Σε πολύ καλό δρόμο η παραμονή του Σα στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ζοσέ Σα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και από την Πορτογαλία, είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη της παραμονής του στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του Gazzetta. Δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία με Φορτούνη.

Όπως έχουμε σημειώσει ξανά ο Ζοσέ Σα είναι μία βασική προτεραιότητα των Πειραιωτών καιρό τώρα. Στην παρούσα φάση οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ στο τελικό deal, προς επιβεβαιώση και των παλαιότερων ρεπορτάζ του Gazzetta αλλά και των όσων έχουμε παραθέσει το τελευταίο διάστημα. Ο 26χρονος διεθνής πορτιέρο έχει φέτος 28 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτήν την στιγμή ο Σα συνεχίζει να είναι μία ανάσα από το να είναι στο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πλάνο είναι για ένα συμβόλαιό του που θα είναι πάνω από δύο χρόνια. Σχετικά με το καινούριο συμβόλαιο του Φορτούνη προς το παρόν τελικό deal δεν υφίσταται. Υπάρχει ωστόσο πολύ καλή διάθεση για συμφωνία για το νέο συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα