Παραμένει δύσκολη η παραμονή του Εμενίκε

Παραμένει δύσκολη η παραμονή του Εμενίκε

Παραμένει δύσκολη η παραμονή του Εμενίκε

Η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμη για τον Εμενίκε, ωστόσο όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες καιρό τώρα θέλουν την παραμονή του στον Ολυμπιακό να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα Μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από τον Οκτώβριο κιόλας είχε αρχίσει να προκύπτει θέμα Εμενίκε στον Ολυμπιακό. Ασχέτως με τα ρεπορτάζ των Τούρκων που πολλές φορές έχουν ανακολουθίες ο Εμάνουελ Εμενίκε από τότε ήταν σε δυσχερή θέση. Φορ για την οποίο έγινε οικονομικό άνοιγμα και σημαντικό που έδωσε λίγα πράγματα από αγωνιστικής πλευράς. Η ληστεία στο σπίτι του Εμενίκε (σ.σ. στον οποίο ο Ολυμπιακός πάντως εξαρχής είχε προτείνει να βάλει security στο σπίτι του και προτού υπάρξει αυτό το συμβάν) ήταν ένα γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση.

 
Ο Εμάνουελ Εμενίκε που είχε την οικογένειά του στην Αγγλία άρχισε να μην νιώθει τόσο καλά ενώ γενικά είχε θέματα νοοτροπίας και προσαρμογής στον Ολυμπιακό αλλά και της σωστής προσέγγισης της προετοιμασίας των αγώνων, των προπονήσεων αλλά και των αναμετρήσεων. Ο Νιγηριανός είχε αναφέρει ένα διαρκές πρόβλημα τραυματισμού και έτσι πήγε στην Ιταλία για θεραπείες και αποκατάσταση αλλά και πάλι δεν γύρισε στο 100%. Στην κουβέντα που είχε με τον Τάκη Λεμονή έγινε γνωστό πως ήθελε ακόμα μία εβδομάδα χωριστού προγράμματος. Με όλα τα υπάρχοντα δεδομένα πάντως και ο Ολυμπιακός καιρό τώρα προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τον παίκτη και το συμβόλαιό του και ο διεθνής φορ θέλει να αποχωρήσει. Με αυτά και με αυτά παραμένει δύσκολο το να μείνει τον Γενάρη.
 
Πολλές προτάσεις ο Εμενίκε δεν έχει αυτήν την στιγμή. Μία βασική του επιλογή συνεχίζει να είναι η επιστροφή στην Τουρκία όπου έχει ακόμα ομάδες που τον θέλουν. Ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Εσκίσεχιρσπορ.

Best of internet