Εμενίκε: Μεγάλο θέμα στη Νιγηρία η ληστεία στο σπίτι του

Εμενίκε: Μεγάλο θέμα στη Νιγηρία η ληστεία στο σπίτι του

Δημήτρης Τομαράς
Εμενίκε: Μεγάλο θέμα στη Νιγηρία η ληστεία στο σπίτι του

bet365

Ιδιαίτερα μεγάλη έκταση στα media της Νιγηρίας πήρε η κλοπή στο σπίτι του Εμενίκε με την αστυνομία να ερευνά την σπείρα που χτυπά σε σπίτια ξένων παικτών. Τι έγραψε στο Twitter ο διεθνής.
Media στη Νιγηρία αφιερώνουν εκτενές ρεπορτάζ για την κλοπή στο σπίτι του Εμενίκε που σε αντίθεση με εκείνο του Προτό δεν είχε security, όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Κάνουν μνεία στην έρευνα των αστυνομικών για την σπείρα που χτυπάει σπίτια ξένων παικτών και ενώ ερευνούν και στοιχεία που έδωσαν οι γείτονες του Εμενίκε. Αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να έχουν καταθέσει στην αστυνομία πως οι δράστες παραμόνευαν στην γωνία και ήθελαν να είναι σίγουροι πως έφυγε από το σπίτι ο Εμενίκε. Μπήκαν από ένα παράθυρο στο μπαλκόνι και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Ο Εμενίκε αντίκρισε ένα σπίτι άνω κάτω και ήταν πολύ στεναχωρημένος αλλά και έξαλλος από την εξέλιξη αυτή τιτιβίζοντας ως εξής: «Οι τελευταίες 2 ημέρες δεν ήταν φυσιολογικές για μένα. Περιμένω απαντήσεις. Με έκλεψαν στο σπίτι μου στην Αθήνα και μου πήραν λεφτά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα για μένα πράγματα». Οι αστυνομικές Αρχές μίλησαν με τον παίκτη και τον διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τους δράστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα