Ολυμπιακός: Τα 17.5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο, η επιθυμία του παίκτη και η συνέχεια της υπόθεσης

Ολυμπιακός: Τα 17.5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο, η επιθυμία του παίκτη και η συνέχεια της υπόθεσης

Ο Κάρμο

bet365

Η αποκάλυψη του Πίντο Ντα Κόστα στο πλαίσιο της καμπάνιας του για τις εκλογές στην Πόρτο σε σχέση με τον Κάρμο και τον Ολυμπιακό... εκτοξεύθηκε σε Νο1 θέμα ενδιαφέροντος σε Πορτογαλία και Ελλάδα. Τι δεδομένα όμως υπάρχουν;

Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πώς ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κρατήσει τον Κάρμο στο έμψυχο δυναμικό του με όποιον τρόπο μπορεί. Η τοποθέτηση του προέδρου της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, πώς ο πειραϊκός σύλλογος τον ενημέρωσε πώς αναμένεται να πληρώσει τη ρήτρα των 17.5 εκατ. ευρώ σίγουρα έχει τη σημασία της και ας έγινε σε μία προεκλογική περίοδο για την Πόρτο με τον Ντα Κόστα να έχει αντιμετωπίσει 2 αντιπάλους στις εκλογές της 27ης Απριλίου για τον σύλλογο (με τους 2 αντίπαλούς του να είναι οι Βίλας Μπόας και Λόμπο).

Αυτή τη στιγμή έχει σημασία να τονιστεί πώς από μεριάς του Ολυμπιακού δεν έχει προκύψει η σχετική επιβεβαίωση περί της τοποθέτησης για την κάλυψη των 17.5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν είναι μικρό. Τα βασικά δεδομένα όμως είναι - τουλάχιστον - δύο.

Πρώτον πώς ο ίδιος ο Κάρμο επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό. Νιώθει καλά, θεωρεί ότι πήρε μία σημαντική ευκαιρία (και σε ένα διάστημα που είχε τεθεί στο αγωνιστικό περιθώριο στην Πόρτο)και θα του άρεσε να είναι στην Ελλάδα και του χρόνου. Μην ξεχνάμε πώς μιλώντας στο Gazzetta μετά το 1-6 με τη Μακάμπι είχε πει: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ (στον Ολυμπιακό).

Προέρχομαι από μία δύσκολη κατάσταση στην Πορτογαλία και η ομάδα (ο Ολυμπιακός) μου έδωσε τη λύση. Πραγματικά το εκτιμώ. Εκτιμώ αυτήν την ευκαιρία. Για να δείχνω την εκτίμησή μου θα πρέπει να δουλεύω σκληρά και να δίνω τα πάντα όμως όπως είπα ξανά πηγαίνουμε αγώνα τον αγώνα και μέρα με τη μέρα. Προσωπικά πάντα θα δίνω το καλύτερο».

Και βέβαια το 2ο είναι πώς ο Ολυμπιακός επειδή ακριβώς επιζητά την παραμονή του διεθνούς Ανγκολέζου στόπερ θα την... παλέψει για τα καλά την υπόθεσή του με φόντο το καλοκαίρι. Και μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει αντίδραση από πλευράς των Ερυθρόλευκων όμως την κίνησή τους προς την Πόρτο θα την κάνουν σε μία υπόθεση που φαίνεται πάντως να έχει... δρόμο ακόμα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα