Ολυμπιακός: Θα καλύψει τα 17,5 εκατ. ευρώ της οψιόν του Κάρμο, όπως αποκάλυψε ο Πίντο Ντα Κόστα!

Newsroom
david_carmooo

bet365

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει τους Δράκους πως προτίθεται να αγοράσει τον δανεικό Νταβίντ Κάρμο, κάνοντάς τον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλα δείχνουν πως ο Νταβίντ Κάρμο θα... δέσει στο Λιμάνι μόνιμα! Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο πάλεψε και εξασφάλισε τον δανεισμό του Κάρμο από την Πόρτο, αλλά πλέον είναι έτοιμος να τον κάνει δικό του με αγορά και μάλιστα σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ μεταγραφής από ελληνική ομάδα.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο πρόεδρος των Δράκων, Πίντο Ντα Κόστα, στο πλαίσιο καμπάνιας για τις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου, οι ερυθρόλευκοι έχουν επικοινωνήσει στους Πορτογάλους την απόφασή τους να καλύψουν την οψιόν αγοράς του 24χρονου στόπερ, που αγγίζει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια για τον Κάρμο, αλλά δεν πρόκειται να τα χάσουμε. Ο Ολυμπιακός μάς έχει ενημερώσει ότι θα πληρώσει τα 17,5 εκατομμύρια της οψιόν του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντα Κόστα.

Φυσικά, αν αυτό συμβεί, ο Κάρμο θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει καταγράψει 9 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφήνοντας κάτι παραπάνω από θετικά δείγματα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα