ΑΕΚ: Προετοιμασία για Ολυμπιακό με επιστροφή Πινέδα και Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Προετοιμασία για Ολυμπιακό με επιστροφή Πινέδα και Γκατσίνοβιτς

Προετοιμασία για Ολυμπιακό με επιστροφή Πινέδα και Γκατσίνοβιτς

bet365

Μετά τον Λιβάι και οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς επέστρεψαν στα Σπάτα με την ΑΕΚ να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται.

Μετά τον Λιβάι επέστρεψαν και οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς

Δύο ακόμα επιστροφές από τις Εθνικές ομάδες είχε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς μετά τον Λιβάι εντάχθηκαν και οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς που γύρισαν χθες στην Ελλάδα. Αυτοί που απουσίαζαν ήταν οι Ρότα, Μάνταλος, Αθανασιάδης και Βίντα που γύρισαν ξημερώματα Τετάρτης, ο Σιμάνσκι που αναμένεται σήμερα το απόγευμα και ο Κάλενς που πρόκειται να επιστρέψει την Παρασκευή. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ αναμένονται νεότερα με την κατάσταση του Μάνταλου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Ελλάδας με τη Γεωργία. Τόσο ο Λιβάι, που είχε κάνει αποφόρτιση χθες, όσο και οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Μεταβιβάσεις και ασκήσεις ταχυδύναμης

Στο πρώτο σκέλος του πρόγραμματος οι παίκτες δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Γκίντο Μπονίνι σε μεταβιβάσεις και ασκήσεις ταχυδύναμης με τον γυμναστή της Ενωσης να μοιράζει μπράβο σε Πήλιο, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς.

Παιχνίδι μια-δυο επαφών και πρέσινγκ

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες με τον Πινέδα σε ρόλο μπαλαντέρ και εκτέλεσε μια από τις αγαπημένες του ασκήσεις που είχαν φουλ πίεση για ανάκτηση μπάλας με παιχνίδι μία ή δύο επαφών. Η ένταση όπως πάντα ήταν υψηλή με τους κιτρινόμαυρους να επιδιώκουν άμεσο παιχνίδι πρεσάροντας σε υψηλούς ρυθμούς.

Άμυνα - επίθεση με ανάπτυξη από τα πλάγια

Ακολούθως το πρόγραμμα περιείχε άσκηση άμυνας - επίθεσης με γεμίσματα από τα πλάγια με τους Λιβάι, Αραούχο και Πόνσε μια τριάδα στον άξονα και τους Μουκουντί, Ρόκσον και Γιόνσον στην άλλη ενώ στα πλάγια ήταν Φερνάντες και Σιντιμπέ από τα δεξιά και Πισάρο και Ζίνι από αριστερά με τους ρόλους να μοιράζονται στην πορεία. Την ίδια στιγμή στο άλλο μισό του γηπέδου ο Αλμέιδα εκτελούσε άσκηση μεταβιβάσεων και πρέσινγκ με τους υπόλοιπους παίκτες του και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Στην πορεία μάλιστα η ίδια άσκηση άνυνας και επίθεσης με ανάπτυξη από τα πλάγια εκτελέστηκε και από την υπόλοιπη ομάδα παικτών με τους Αμραμπατ και Ελίασον δεξιά, τους Γκατσίνοβιτς και Χατζισαφί αριστερά ενώ στον άξονα ήταν Λιούμπισιτς, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ στη μια τριάδα και Μήτογλου, Ρόκσον, Λαμαράνα στην άλλη με τους Πήλιο και Μαχαίρα να αμύνονται στα δύο άκρα.

Δουλειά και στα τελειώματα εκτός περιοχής

Στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης οι κιτρινόμαυροι εστίασαν στα τελειώματα με σουτ εκτός περιοχής τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σουτ εκτελέστηκαν με διάφορους τρόπους, είτε με στρώσιμο, είτε με στατικές μπάλες, είτε στην κίνηση για πάνω από μισή ώρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα