Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που επανήλθαν στο αγωνιστικό προσκήνιο με Ανιγκό (vid)

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που επανήλθαν στο αγωνιστικό προσκήνιο με Ανιγκό (vid)

Ο Βαλμπουενά

bet365

Ο Γάλλος προπονητής στο πρώτο του διάστημα στον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων έβγαλε από το αγωνιστικό... περιθώριο συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας.

Μπορεί οι Εμβιλά, Πασχαλάκης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Ουσεϊνού Μπα και Φορτούνης να είναι οι πρώτοι ως προς τα λεπτά συμμετοχής τους στην εποχή Ανιγκό στον Ολυμπιακό όμως υπάρχουν και παίκτες που είχαν καιρό είτε να αγωνιστούν ή ένα διάστημα που δεν ήταν βασικοί και επέστρεψαν. Ή επέστρεψαν φουλ δυναμικά ή βρήκαν παραπάνω χρόνο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά των 3 συμμετοχών στα 3 ματς του Ζοσέ Ανιγκό.

Στους παίκτες που είτε έκαναν αγωνιστικό come back είτε βρήκαν ξανά θέση στην 11άδα είναι και τουλάχιστον άλλοι τρεις. Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ - που έχει πιθανότητες να είναι βασικός με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Πρωτάθλημα - που για πρώτη φορά μετά τα τέλη Γενάρη με τον ΟΦΗ σε σχέση με το Πρωτάθλημα πάντα επανήλθε στα πλάνα της ομάδας. Άρχισε και να υπολογίζεται και να παίζει ξανά.

Ο Σισέ με τον Ανδρούτσο

Υπάρχει φυσικά ο Ματιέ Βαλμπουενά που ο Ανιγκό τον έχει σαν... γιο του, ήταν εκείνος που τον πήγε στον Ολυμπιακό και που θεωρεί ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους. Ο σχεδόν 39χρονος Ματιέ που σκόραρε με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Επίσης ο Θανάσης Ανδρούτσος που ήταν βασικός με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο αλλά και ο Ελ Αραμπί που χρίστηκε βασικός στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό σε μία βραδιά βέβαια που είχε αυτογκόλ. Ο δε Ανδρούτσος προορίζεται να κλείσει και με νέο συμβόλαιο.

Στην πρώτη 11άδα του Ανιγκό στην πρεμιέρα του στον Ολυμπιακό για το ματς με τον ΠΑΟΚ που οι Πειραιώτες νίκησαν με 3-1 με ανατροπή ήταν οι εξής: Πασχαλάκης - Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης και Ροντινέι - Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ - Βαλμπουενά, Φορτούνης και Μπιέλ - Μπακαμπού. Βασικός δηλαδή ο Βαλμπουενά.

Στο Πρωτάθλημα πριν από εκείνον τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Βαλμπουενά είχε να παίξει ως προς την κανονική διάρκεια από τις 5 Μαρτίου και το ματς με τον Λεβαδειακό. Είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στα play-offs στις 19 Μαρτίου στη νίκη με τον Βόλο.

Στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό - όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 2-0 - ο Πασχαλάκης ήταν τέρμα, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ρέαμπτσιουκ, στο δεξί ο Ροντινέι και ο Σωκράτης με τον Μπα οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Εμβιλά οι κεντρικοί μέσοι, με τον Χάμες μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Οι Φορτούνης και Μασούρας στα άκρα και... φουνταριστός ο Ελ Αραμπί. Εδώ ήταν βασικός ο Ελ Αραμπί.

Με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο - όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 στο Φάληρο αλλά δίχως αντίκρισμα καθώς υπήρξε το 3-0 του πρώτου αγώνα - στο τέρμα ήταν ο Πασχαλάκης με τους Ρεάμπτσιουκ, Παπέ Σισέ, Μπα και Ανδρούτσο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Εμβιλά έχοντας τον Βαλμπουενά μπροστά τους ενώ οι Φορτούνης και Μπιέλ ήταν στα άκρα της επίθεσης. Τέλος ο Μπακαμπού τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα. Βασικοί και ο Ανδρούτσος στη θέση του άρρωστου Ροντινέι αλλά και οι Σισέ και Βαλμπουενά.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα