Ολυμπιακός: Οι Παπέ Σισέ και Μασούρας θέτουν υποψηφιότητα για την 11άδα στη Λεωφόρο (vid)

Ο Παπέ Σισέ με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αφρικανός στόπερ με τον Έλληνα εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή δύο δυνατοί υποψήφιοι για τη στελέχωση της αρχικής 11άδας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Ανιγκό επικράτησε με σκορ 3-1 του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και τώρα κοιτάζει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (την Κυριακή στις 21.00). Είναι φυσικά το πιο μεγάλο ελληνικό ντέρμπι και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν και από εκεί το καλύτερο δυνατό.

Εάν δούμε την 11άδα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να περιμένουμε 2 αλλαγές σε επίπεδο προσώπων για το προσεχές ντέρμπι. Μία διαφοροποίηση στο κέντρο της άμυνας που εάν συμβεί θα είναι αναγκαστική, δηλαδή Παπέ Σισέ αντί του τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλου (ο Έλληνας μπακ παραμένει αμφίβολος για την Κυριακή) και η άλλη να χριστεί βασικός ο Γιώργος Μασούρας και να μην ξεκινήσει είτε ο Βαλμπουενά είτε ο Μπιέλ.

Να υπενθυμιστεί πως ο Ανιγκό με τον ΠΑΟΚ είχε μία μίνι έκπληξη σε σχέση με τη βασική του 11άδα στον Ολυμπιακό: τον Βαλμπουενά που ξεκίνησε πίσω από τον φορ Μπακαμπού. Τελευταίο χρονικά ματς του Γάλλου πριν από αυτό, όχι ως βασικός αλλά ως αλλαγή, στο Πρωτάθλημα, ήταν στις 19 Μαρτίου με τον Βόλο, στην εκτός έδρας νίκη στα Play-Offs.

Θυμίζουμε λοιπόν την πρώτη 11άδα του Ανιγκό στην πρεμιέρα του στον Ολυμπιακό για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε ως εξής: Πασχαλάκης - Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης και Ροντινέι - Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ - Βαλμπουενά, Φορτούνης και Μπιέλ - Μπακαμπού. Και λογικά οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Ροντινέι, Εμβιλά, Ινμπόμ, Φορτούνης και Μπακαμπού θα συνεχίσουν στο βασικό σχήμα. Τόσο ο Παπέ Σισέ όσο και ο Μασούρας με τον ΠΑΟΚ είχαν έρθει από τον πάγκο.

Ο Παπέ Σισέ φέτος

Ο Μασούρας φέτος

  • 39 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα