Ο Μασούρας στο Gazzetta: «Δεν θέλαμε με τίποτα να μείνουμε πίσω, είμαστε μία 'γροθιά' για την κατάκτηση του τίτλου»! (vid)

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στο Gazzetta μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1. Τι είπε για τη στιγμή του γκολ του, το Πρωτάθλημα, τον Ανιγκό και τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 στην έδρα του και βέβαια μπροστά στον κόσμο του και αυτό το χρωστάει και στον Μασούρα. Μία από τις σημαντικές αλλαγές του Ανιγκό - ίσως και η πιο σπουδαία - στον αγώνα που βρήκε δίχτυα στο 2-1 και από τη δική του μπαλιά ήρθε το χέρι - πέναλτι του Ζίβκοβιτς για το 3-1. Είχε συμμετοχή δηλαδή στις 2 από τις 3 φάσεις των Πειραιωτών και βέβαια στις 2 φάσεις των 2 γκολ που ήρθαν μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο Gazzetta στη μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αυτό το 3-1. Στάθηκε στο πως γύρισε το... τσιπάκι στην ομάδα, ρωτήθηκε για τον Ανιγκό και βέβαια μίλησε για την... μάχη του Πρωταθλήματος και τη συνέχεια.

- Πως νιώθετε μετά από τέτοιο αποτέλεσμα στην ομάδα; Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και ήσουν και εσύ μία... χρυσή αλλαγή που σκόραρες.

Νομίζω ότι αποτυπώθηκε όλη η εικόνα της ομάδας σε αυτό το 3-1. Νομίζω ότι αξίζαμε από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό να νικήσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο για να νικήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια γιατί πραγματικά σε αυτή τη διαδικασία των Play-Offs δεν έχει ουσία μία νίκη εάν δεν έρθει η επόμενη.

- Τι σκέφτηκες όταν έκανες το 2-1; Τι πέρασε από το μυαλό σου εκείνη τη στιγμή;

Εκείνη τη στιγμή προφανώς δεν σκέφτεσαι. Προσπαθείς να μπεις συγκεντρωμένος στο παιχνίδι για να βοηθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα σου. Έτυχε να βρίσκομαι εγώ εκείνη τη στιγμή εκεί. Όπως έχω πει σε αυτές τις περιπτώσεις ο επιθετικός είναι ο ωφελημένος της υπόθεσης και ο αμυντικός έχει την ατυχία να συμβαίνει αυτό το λάθος. Είναι και αυτός ένα νέο παιδί (εννοεί τον Κουλιεράκη), που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε. Έτυχε να βρίσκομαι εκεί και να σκοράρω.

- Είναι αυτή η νίκη η πλέον σημαντική νίκη για εσάς και από ψυχολογικής πλευράς για αυτό το χρονικό σημείο αλλά και με δεδομένο ότι σας κρατάει στο -3 από την κορυφή;

Προφανώς. Αυτό θέλαμε και πριν το παιχνίδι. Να νικήσουμε στο παιχνίδι για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, τον οποίο νικάμε και συνεχίζουμε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

- Πόσο σας βοήθησε η παρουσία του Ζοσέ Ανιγκό και ενώ είχε προηγηθεί βέβαια η αποχώρηση του κόουτς Μίτσελ και είχατε μία ακόμα αλλαγή στον πάγκο της ομάδας;

Θεωρώ ότι ήταν δεδομένη μία αντίδραση μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα (στον αγώνα με τον Άρη). Και όλοι οι ποδοσφαιριστές συζητήσαμε μεταξύ μας ότι έπρεπε να βγάλουμε μία αντίδραση. Σίγουρα και ο κ. Ανιγκό βοήθησε γιατί γνωρίζει την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Και παλαιότερα ήταν γύρω από αυτή. Αλλά θεωρώ ότι ουσιαστικά ήταν η αντίδραση και το 'εγώ' μας που βγήκαν μπροστά γιατί πραγματικά μας 'πόνεσε' πάρα πολύ το προηγούμενο αποτέλεσμα (το 2-2 με τον Άρη) και δεν θέλαμε με τίποτα να μείνουμε πίσω στη 'μάχη' του τίτλου.

- Ήταν δηλαδή σαν μία αγωνιστική 'απάντηση' από τη μεριά σας;

Νομίζω ναι αλλά πρέπει να συνδυαστεί και με άλλες νίκες.

- Και τέλος τι θα ήθελες να σχολιάσεις για τον κόσμο και την παρουσία του;

Πραγματικά όταν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Από το να νικήσεις στο παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πραγματικά και αυτοί και εμείς έχουμε περάσει αρκετά φέτος (εννοεί ως προς το αγωνιστικό σκέλος). Αρκετά τα οποία τα ξεπερνάμε κάθε Κυριακή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί μία 'γροθιά' για την κατάκτηση του τίτλου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα