Εβδομάδα αποφάσεων στη Βέροια

Εβδομάδα αποφάσεων στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εβδομάδα αποφάσεων στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια αναμένεται να... τρέξουν όλα τα θέματα από βδομάδα και δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Εβδομάδα αποφάσεων και εξελίξεων σε όλους τους τομείς αναμένεται να είναι αυτή που έρχεται για τη Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει... καθαρίσει σε δύο περιπτώσεις με την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, την οποία εξασφάλισε δις, αφού πήρε σε πρώτη φάση και εν συνεχεία δικαιώθηκε στην έφεση για την ανάκλησή της.

Έτσι, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον σύλλογο και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγα. Πρώτα απ' όλα, υπάρχει το ιδιοκτησιακό. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει υποβάλει την παραίτησή του, ο Ζήσης Βρύζας θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, την προεδρία, όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα... μπει στα ηνία της ομάδας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το ενδιαφέρον των Κινέζων επενδυτών, τους οποίους είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Καρυπίδης σε συνέντευξή του. Βέβαια, το αν θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν ή αν θα έχουμε κάποιον άλλον στην ιδιοκτησία μένει να το δούμε τις επόμενες ημέρες. Από εκεί πέρα, υπάρχει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βρύζας είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Ράντοσλαβ Μαγέφσκι και Σάσα Καϊκούτ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι Γουίλιαμ Ετζενγκέλε και Μοχάμεντ Γιουσούφ. Με τους δύο τελευταίους η ομάδα της Ημαθίας έχει έρθει σε συμβιβασμό και μέσα στην εβδομάδα θα λυθούν κοινή συνεναίσει τα συμβόλαιά τους, αφού απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να γίνει αυτό.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, έχει κλείσει μόνο ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μαυριάς από την Αναγέννηση Καρδίτσας και απομένουν οι υπογράφες και η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Κάτι περαιτέρω δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής, αν και υπάρχει ένα σενάριο για Κούρο, Μπάλλα, Γιαννακόπουλο, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται, αφού μέχρι τώρα στην ΠΑΕ είχαν βάλει... μπροστά το θέμα της αδειοδότησης.

Το ίδιο ισχύει και για τα συμβόλαια που λήγουν, εκ των οποίων ο Ελευθερόπουλος είχε δώσει, αρχικά, θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, ενώ υπάρχει προθυμία για ανανέωση και με τους Βεργώνη, Όστοϊτς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ακόμα δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία για την έναρξη αυτής, αν και είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει γύρω στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Βέβαια, αυτό θα καθοριστεί μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του καλοκαιριού και τους αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, τη στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου τσεκάρουν το Καρπενήσι και τη Νάουσα για το βασικό στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα