Eπαφές με Γιορέντε η Μίντλεσμπρο!

Eπαφές με Γιορέντε η Μίντλεσμπρο!

Eπαφές με Γιορέντε η Μίντλεσμπρο!

bet365

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Φερνάντνο Γιορέντε από τη Σεβίλλη φαίνεται πως βρίσκεται η Μίντλεσμπρο ενόψει της επιστροφής της στην Premier League τη νέα χρονιά.

Η Μίντλεσμπρο επιστρέφει στην Premier League μετά από 7 χρόνια και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει.

Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου προχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δανού εξτρέμ, Βίκτορ Φίσερ, από τον Άγιαξ και σύμφωνα με δημοσίευμα της AS ο επόμενος στόχος του Αιτόρ Καράνκα ακούει στο όνομα Φερνάντο Γιορέντε.

Ο 31χρονος Ισπανός φορ επέστρεψε στην πατρίδα του το καλοκαίρι μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Γιουβέντους, ωστόσο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, μετρώντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συνολικά συμμετοχές (κυρίως ως αλλαγή) με τη Σεβίλλη σε όλες τις διοργανώσεις.

Το μέλλον του στην ομάδα του Ουνάι Έμερι μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο, με την Μίντλεσμπρο να εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του, ενώ και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα