Τα 43 είναι πολλά;

Τα 43 είναι πολλά;

Αντώνης Σαούλης
Τα 43 είναι πολλά;

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία και έκτο συνεχόμενο και το gazzetta.gr ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τους «ερυθρόλευκους».

Τελικά 43 είναι πολλά; Αν μιλάμε για μέρες που σου απομένουν στο στρατό και το φωνάζεις έντονα στο... στραβάδι που έφτασε μόλις στην παραμεθόριο τότε όχι. Αν μιλάμε για τίτλους όμως; Και πιο συγκεκριμένα για πρωταθλήματα; Ναι τότε είναι πολλά. Είναι πάρα πολλά. Και ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά πλέον ακόμα ένα. Εφτασε τα 43 πρόσθεσε ακόμα ένα στην ιστορία του και το gazzetta.gr σας ετοίμασε ήδη ένα αφιέρωμα για το έκτο σερί πρωτάθλημα των «ερυθρολεύκων».

Και ναι είναι πολλά. Γιατί ο Ολυμπιακός με αυτόν τον τίτλο φτάνει στην 7η θέση της ιστορίας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τα συνολικά 74 τρόπαια που έχει κατακτήσει! Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα αυτό και αν κατακτήσει και το Κύπελλο ίσως να πιάσει μια ομάδα ακόμα στην συγκεκριμένη λίστα.

Γι' αυτό μας μίλησε και ο τεράστιος Ζιοβάνι από την Βραζιλία για τον τίτλο του Ολυμπιακού αλλά και τι σημαίνει στην καρδιά του η ομάδα, ο σύλλογος ο κόσμος.

Βεβαίως για να φτάσει ο Ολυμπιακός να κάνει όσα έκανε φέτος στην Σούπερ Λίγκα έπρεπε η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Και διοικητικά και αγωνιστικά. Διοικητικά το έπραξε με μία κίνηση έκπληξη στην φιέστα του περσινού πρωταθλήματος (!) με μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ αλλά και χωρίς καμία πώληση!

Αγωνιστικά το έκανε με τον Μάρκο Σίλβα όλο το καλοκαίρι αλλά και καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Και στο Ζέεφελντ και στην Τουρκία και στην Ολλανδία ο Πορτογάλος προσπαθούσε να τελειοποιήσει το μοντέλο που δημιουργούσε!

Οσο για τους πρωταγωνιστές; Ολοι θα μπορούσαν να έχουν ξεχωριστό ρόλο. Αλλά ο «αρχιτέκτονας» Σίλβα σίγουρα είναι το ένα πρόσωπο και ο Κώστας Φορτούνης το άλλο. Ο νεαρός μέσος είναι πρώτος σκόρερ και κυνηγάει να γίνει και πρώτος σε ασίστ!

Και μην ξεχνάτε πως ο φετινός Ολυμπιακός έσπασε δύο ρεκόρ που απλά δεν γινόταν να σπάσουν. Του Μπούκοβι και του Σόλιντ! Σε αυτά προσθέστε ακόμα ένα. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Βέροια πήρε και το πιο γρήγορο...

Ξεπέρασε σε αριθμούς και την χρονιά που ο Τζοέλ Κάμπελ έκανε όργια με την φανέλα του Ολυμπιακού και φυσικά δεν τα έχει ξεχάσει μιας και μίλησε κι αυτός στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

Αν και σε μια... εύκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό εμείς βρήκαμε τα πέντε σημεία κλειδιά που ξεχώρισαν για τον φετινό τίτλο.

Για το τέλος σας έχουμε και τα 11 καλύτερα... κλικ από το φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί απομένουν μερικές αγωνιστικές ακόμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα