Ντοκουμέντα του Θρύλου!

Ντοκουμέντα του Θρύλου!

Αντώνης Σαούλης
Ντοκουμέντα του Θρύλου!

bet365

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 90α του γενέθλια και το gazzetta.gr φέρνει στο φως σπάνια ντοκουμέντα από την ιστορία των «ερυθρολεύκων»...

Ολη την μέρα μέσα από το gazzetta.gr έχετε διαβάσει πολλά και σπάνια θέματα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού. Από την συνέντευξη του Τσέζαρε Μαλντίνι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» μέχρι την εξομολόγηση του δήμαρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Από το πως άλλαξε η φανέλα του Ολυμπιακού στο πέρασμα των χρόνων μέχρι το ντοκιμαντέρ και τις συνεντεύξεις των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο gazzettaTV αλλά και αυτές των Κώστα Πολυχρονίου και Θανάση Μπέμπη.

Από το πρωί υπήρχαν θέματα για το Βαλκανικό Κύπελλο, για την αποφράδα μέρα του Φλεβάρη το μακρινό 1981 και το μοναδικό αφιέρωμα του gTV αλλά συνολικά για την ιστορία του Ολυμπιακού. Για τους πρωτεργάτες του Ολυμπιακού στην ταβέρνα του Μοίρα, για την εποχή της καρβουνόσκονης στο Ποδηλατοδρόμιο και φυσικά για το μεγάλο παιχνίδι με την Σάντος του Πελέ.

Το gazzetta.gr δεν ξέχασε ούτε τους πρωταγωνιστές μέσα σε αυτά τα 90 χρόνια, παρουσιάζοντας τους θρυλικούς αρχηγούς, ούτε του μεγάλους προέδρους του συλλόγου... Και πλέον είναι σε θέση να σας γεμίσει με φωτογραφικά ντοκουμέντα της ομάδας.

Το ομαδικό διαβατήριο για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Γαλατασαράι για το Βαλκανικό Κύπελλο το 1962.


Παραγγελία του αθλητικούς τμήματος που παρέλαβε ο Ολυμπιακός για την ομάδα του Βόλεϊ. Από το πολύ μακρινό 1927.


Το ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού μετά την ίδρυσή του!


Μπλοκ συνδρομών για τα μέλη από το 1948!


Τα 9 άρθρα του κανονισμού της λέσχης του Ολυμπιακού. Από το 1932 έως το 1935.


Το ρόστερ των 30 ποδοσφαιριστών που δόθηκε στην ΕΠΟ για την σεζόν 1938-39.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα