To πρόγραμμα της Superleague

Θοδωρής Βασίλης
To πρόγραμμα της Superleague

bet365

Στην Μυτιλήνη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική και θέλει μόνο νίκη για να πιάσει κορυφή. Νωρίτερα Πλατανιάς και ΟΦΗ τα λένε στο κρητικό ντέρμπι, ενώ ο Πανθρακικός ψάχνει για βαθμούς απέναντι στην Βέροια.

Πανθρακικός-Βέροια
Ο Πανθρακικός άφησε δύο βαθμούς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και απέναντι στην Βερόια θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στην άλλη πλευρά η Βέροια είναι άνετη βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα. Εκτός οι Ιγκόρ και Σερφά στους γηπεδούχους, δεν υπολογίζει στους Αμαραντίδη, Μπαλάφα και Βέρτζο ο Γκρανέρο.

Πλατανιάς-ΟΦΗ
Ντέρμπι της Κρήτης με τις δύο ομάδες να μην είναι στα καλύτερά τους. Ο Πλατανιάς προέρχεται από ήττα στο Αγρίνιο και τώρα επιστρέφει σπίτι του και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βαθμούς όμως θέλει και ο ΟΦΗ ο οποίος είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην ομάδα του Γκατούζο περιμένουν ευχάριστα νέα από τους επενδυτές, ενώ αρκετοί οπαδοί ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι.

Καλλονή-Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Μυτιλήνη με στόχο άλλους τρεις βαθμούς που θα τον ανεβάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και θα προσθέσουν ακόμα περισσότερη πίεση στον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές με τον Ερίκ Αμπιντάλ να αγωνίζεται κανονικά αφού ο τραυματισμός του Μποτία τον αναγκάζει να αναβάλει έστω για κάποιες ημέρες το τέλος. Με πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει τους Κεϊτά, Χουάνμα, Καμαρά, Τσαμπούρη και Βαλιό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (20/12)
Πανθρακικός-Βέροια
Πλατανιάς-ΟΦΗ
Καλλονή-Ολυμπιακός

Κυριακή (21/12)
Πανιώνιος-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Δευτέρα (22/12)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα