Ο Τιοτέ... κρατά τον Αμπέντ!

Gazzetta team
Ο Τιοτέ... κρατά τον Αμπέντ!

bet365

Το μέλλον του Σεΐκ Τιοτέ στη Νιούκαστλ είναι αβέβαιο και η πιθανή παραχώρησή του... κρατάει τον Μεχντί Αμπέντ στη Νιούκαστλ.

Ο Τιοτέ έχει εξελιχθεί σε βασικό κρίκο της μεσαίας γραμμής στη Νιούκαστλ, παίρνοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο όποτε απουσίαζε ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι. Ο Τιοτέ είναι τραυματίας και δίνει μάχη για να καταφέρει να παίξει στην πρεμιέρα, αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων, οι εκπρόσωποί του ψάχνονται να του βρουν ομάδα στην Ευρώπη, καθώς θέλει να αποχωρήσει.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας (11/8) για τις δυσκολίες στην περίπτωση Αμπέντ και οι Άγγλοι... επιβεβαιώνουν. Ο Άλαν Πάρντιου τον θέλει στο ρόστερ και σε περίπτωση που τελικά ο Τιοτέ αποχωρήσει, η ανάγκη παραμονής του γίνεται πιο επιτακτική. Ο Παναθηναϊκός περιμένει, αλλά δεδομένα τα πράγματα είναι δύσκολα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα