Δεν «καίγονται» για άλλη προσθήκη στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δεν «καίγονται» για άλλη προσθήκη στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά...

bet365

Τη δεδομένη στιγμή στον Αστέρα Τρίπολης, δεν κλείνουν το παράθυρο σε πιθανή επιπλέον ενίσχυση Γενάρη, αλλά δεν... καίγονται κιόλας να αποκτήσουν κάποιον παίκτη.

Μετά τους τους Σελίν, Μανιά και Γκαϊντούτσικ αναμενόταν να υπάρξει ενίσχυση στον Αστέρα και στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Δεν είναι κρυφό εξάλλου ότι οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούσαν περιπτώσεις για τα φτερά αλλά και για τη θέση του οργανωτή.

Ο Γιόρντι Ρέινα ήταν μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησε τους Αρκάδες, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Στη συνέχεια, είδαμε τον Στανισάβλιεβιτς να... ανεβαίνει αγωνιστικά, κάνοντας τον Ελευθερόπουλο να τον υπολογίζει αρκετά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Σέρβος στα τελευταία τρία ματς των Αρκάδων, με ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ, βάζοντας το λιθαράκι του στο... αήττητο μίνι σερί της ομάδας μέσα στο 2017.

Χαμόγελα σκόρπισε κι η παρουσία του Λουίς Φαρίνια κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και έτσι ο «Ελέ» αρχίζει να παίρνει από περισσότερους παίκτες πράγματα μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό υπάρχουν κι οι Μάσα, Καλτσάς και Τσιλιανίδης. Παίκτες που όταν ανταποκρίνονται βάσει των δυνατοτήτων τους, τότε ο Αστέρας έχει πολύτιμα «όπλα» στο δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όμως, θα πρέπει αυτός ο παίκτης να κάνει τη διαφορά μιας και δεν υπάρχει διάθεση να αποκτηθεί παίκτης απλά και μόνο για να λέγεται ότι έγινε μία ακόμη μεταγραφή.

Στόχοι και παίκτες έχουν τσεκαριστεί και συνεχώς γίνεται έρευνα αλλά προς στιγμήν δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να «καίει» τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό, εξάλλου, φάνηκε και από την ατάκα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Μπορεί να πάμε για ακόμη έναν παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα