Must Watch: Οι ταινίες με τις οποίες θα κολλήσεις αυτόν τον Δεκέμβρη

Must Watch: Οι ταινίες με τις οποίες θα κολλήσεις αυτόν τον Δεκέμβρη

Για κάποιους ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας του φαγητού: γαλοπούλες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πανικός. Για άλλους είναι ο μήνας του ποδοσφαίρου: τελευταίες αγωνιστικές στην πρώτη φάση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και Boxing Day στην Αγγλία. Υπάρχουμε, όμως, κι εμείς που περιμένουμε τον τελευταίο μήνα του χρόνου για να κάτσουμε σπίτι, στα ζεστά, να ανοίξουμε την τηλεόραση του σαλονιού και να κάνουμε binge watching με νέες, αλλά και παλιές ταινίες.

Δεν θα ήταν, όμως, καλύτερο να απολαύσουμε αυτές τις ταινίες σε μια υπερσυγκλονιστική τηλεόραση; Για παράδειγμα σε μια TCL από τη νέα σειρά C84, με νέα τεχνολογία οθόνης Μini LΕD που ενσωματώνει θεαματική ποιότητα εικόνας σε μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη. Η τελευταία γενιά της TCL Mini LED προσφέρει μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία με υψηλή και ακριβή αντίθεση, λιγότερο blooming, υψηλή φωτεινότητα και καλύτερη ομοιομορφία, χάρη σε σημαντικές βελτιώσεις. Παράλληλα, η νέα σειρά τηλεοράσεων C84 ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα των οπτικοακουστικών λειτουργιών και των λογισμικών δυνατοτήτων, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές αποδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Κάπως έτσι μετατρέπεται το σπίτι σου σε σινεμά και μια απλή ταινία μεταμορφώνεται σε σπουδαία κινηματογραφική παραγωγή.

...

Και μιας και μιλήσαμε για κινηματογραφικές παραγωγές, ας δούμε μερικές από αυτές που έρχονται (ή έχουν ήδη φτάσει) στις streaming πλατφόρμες, για να σε προετοιμάσουμε για έναν full cinematic Δεκέμβριο.

Maestro

Δεν μιλάμε για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά για την ταινία με παραγωγό και πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Φεστιβάλ Βενετίας και θεωρείται ένα από τα φαβορί και για τα φετινά βραβεία Όσκαρ. Αυτή είναι η σκηνοθετική συνέχεια του Κούπερ από το "A Star Is Born" και πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα για τη ζωή και την καριέρα του διάσημου συνθέτη Leonard Bernstein. Η ταινία επικεντρώνεται κυρίως στον γάμο του με την Felicia Montealegre (Κάρεϊ Μάλιγκαν). Και φυσικά ήταν ο λόγος που το ελληνικό Maestro, άλλαξε όνομα και έγινε Maestro in Blue για να μπει στο Netflix.

Στο Netflix από 20 Δεκεμβρίου

Όλο το DC Universe

Το Netflix αναβαθμίστηκε αισθητά τον φετινό Δεκέμβριο και γέμισε με υπερήρωες. Η άφιξη του σύμπαντος της DC στην πλατφόρμα streaming είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Οι νέοι επικεφαλής του στούντιο, James Gunn και Peter Safran, αναπτύσσουν επί του παρόντος ένα νέο σύμπαν της DC, που θα ξεκινήσει με την κινηματογραφική κυκλοφορία του "Superman: Legacy" το 2025. Το σημερινό σύμπαν της DC, όπως το γνωρίζουν οι οπαδοί του, τελειώνει με την κυκλοφορία του "Aquaman and the Lost Kingdom" αυτόν τον μήνα. Μπορείς αυτό το μήνα να κάνειςε ένα επικό binge watching στην τηλεόραση του σαλονιού σου,παρακολουθώντας στο Netflix τα "Man of Steel" (2013), "Batman v. Superman: Dawn of Justice" (2016), "Suicide Squad" (2016), "Wonder Woman" (2017), "Justice League" (2017), "Birds of Prey" (2020), "Wonder Woman: 1984" (2020) και "The Suicide Squad" (2021).

Streamάρει ήδη στο Netflix

Once Upon a Time in Hollywood

Το "Once Upon a Time in Hollywood" του Κουέντιν Ταραντίνο φτάνει στο Hulu και θα είναι διαθέσιμο για προβολή λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η ταινία αποτέλεσε blockbuster στον κινηματογράφο και ένωσε την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Μπραντ Πιτ και την Μάργκοτ Ρόμπι, χαρίζοντάς μας μια inside ματιά για τα όσα γίνονταν στα κινηματογραφικά στούντιο της Καλιφόρνια το 1969. Ο Ντι Κάπριο υποδύεται έναν ξεθωριασμένο αστέρα της τηλεόρασης που αγωνίζεται να συμβαδίσει με την κινηματογραφική βιομηχανία που ακμάζει εκείνη την εποχή. Ο Πιτ, σε έναν ρόλο που κέρδισε Όσκαρ, είναι ο αξιαγάπητος κασκαντέρ του.

Στο Hulu από 20 Δεκεμβρίου

Best. Christmas. Ever.

Και μιας και η εποχή το επιβάλλει, δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Κουβέρτα, τηλεοκοντρόλ και ξεκινάμε με το Best. Christmas. Ever. Κάθε Χριστούγεννα η Τζάκι στέλνει ένα εορταστικό ενημερωτικό δελτίο που κάνει την παλιά της φίλη από το κολέγιο, τη Σάρλοτ, να αισθάνεται πως δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή της. Όταν έξαφνικά η μοίρα φέρνει τη Σάρλοτ και την οικογένειά της στο κατώφλι της Τζάκι λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, εκείνη αρπάζει την ευκαιρία να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης δεν μπορεί να είναι τόσο τέλεια!

Streamάρει ήδη στο Netflix

Candy Cane Lane

Συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα με τη νέα παραγωγή του Έντι Μέρφι. Ο δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει με ένα χριστουγεννιάτικο φιλμ για όλη την οικογένεια. Σε αυτό υποδύεται έναν άνδρα που θέλει να κερδίσει τον διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης διακόσμησης της γειτονιάς του, αλλά κάνει μια συμφωνία με ένα διαβολικό ξωτικό και στη συνέχεια καλείται να αποφύγει τη μετατροπή του σε μια μικροσκοπική κούκλα (ναι, αυτή είναι η πραγματική πλοκή της ταινίας). Στο Candy Cane Lane ο Μέρφι ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη του "Boomerang", Ρέτζιναλ Χάντλιν, και συμπρωταγωνιστεί με τους Τρέισι Έλις Ρος, Κεν Μαρίνο και Νικ Όφερμαν. Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα, βάλε να δεις αυτή την ταινία παρέα με όλη την οικογένεια.

Streamάρει ήδη στο Prime Video

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει και πάλι στο ρόλο του μυθικού καθηγητή/αρχαιολόγου, αλλά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ παραχώρησε την καρέκλα του σκηνοθέτη στον Τζέιμς Μάνγκολντ, σκηνοθέτη του "Logan" και του "Ford v. Ferrari". Αυτή τη φορά ο Jones βρίσκεται στη δεκαετία του 1960, αντιμετωπίζοντας έναν παλιό εχθρό (Μαντς Μίκελσεν), ο οποίος θέλει να επαναφέρει το Τρίτο Ράιχ μέσω μιας μαγικής συσκευής.

Streamάρει ήδη στο Disney+

Rebel Moon

Ο Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και μας συστήνει ένα εντελώς καινούργιο σύμπαν. Το "Rebel Moon", το οποίο βασίζεται σε μια αποτυχημένη πρόταση για μια ταινία "Star Wars" που είχε κάνει ο Σνάιντερ αρκετά χρόνια νωρίτερα, ακολουθεί μια μαχήτρια της ελευθερίας, την Kora (Σοφία Μπουτέλα), καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τις μεγάλες, απρόσωπες δυνάμεις του Μητρικού Κόσμου. Επίσης, ο Άντονι Χόπκινς έχει συμμετοχή στην ταινία, καθώς χαρίζει τη φωνή του σε ένα ρομπότ. Αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο μέρος της ταινίας, καθώς το δεύτερο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Περιμένουμε αρκετά σπέσιαλ εφέ, βασικό στοιχείο του Σνάιντερ, αγωνία, σασπένς και μπόλικη δράση.

Στο Netflix από 22 Δεκεμβρίου

...

Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Φόρα ζεστές κάλτσες, πάρε αγκαλιά μια κουβέρτα, άνοιξε την TCL τηλεόρασή σου και καλό μαραθώνιο ταινιών!

...