SYM JOYMAX Z 300: Πρακτικό, προσιτό και με 4 χρόνια εγγύηση (pics)

Gazzetta team
SYM JOYMAX Z 300: Πρακτικό, προσιτό και με 4 χρόνια εγγύηση (pics)
Ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, το νέο scooter της SYM συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία, πρακτικότητα και πληρότητα.

Η νέα πρόταση της SYM, το JOYMAX Z 300, έρχεται για να προσφέρει ευελιξία, άνεση, πρακτικότητα και πολυτέλεια σε προσιτή τιμή.

Το JOYMAX Z 300 διαθέτει τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα F4 της SYM που αποδίδει 27,5 ίππους και μέγιστη ροπή 27,3 Nm, εξασφαλίζοντας επαρκείς επιδόσεις τόσο στην πόλη, όσο και στον αυτοκινητόδρομο, με μέση κατανάλωση μόλις 3,4 λίτρα/100 χλμ.

Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις, τo JOYMAX Z 300 διαθέτεις μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Κάτω από το κάθισμα, ένας φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος 48 λίτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροπράγματα. Επιπλέον στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος, με θύρα USB 2.0 για τη φόρτιση συσκευής. Η εγκατάσταση σχάρας βαλίτσας ή πλάτης συνεπιβάτη, είναι εύκολη, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές συνεπιβάτη. Διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας, καθώς και μαγνητικό πολυδιακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς, αυξάνοντας την ασφάλεια σε απόπειρα κλοπής.

Ο αναβάτης απολαμβάνει μία εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης, με τη σέλα να απέχει μόλις 770mm από το έδαφος. Το ύψος του ανεμοθώρακα έχει δύο θέσεις ρύθμισης, καλύπτοντας και τα υψηλότερα αναστήματα. Η οδήγηση του JOYMAX Z 300 γίνεται ακόμη πιο ξεκούραστη, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο τιμόνι.

Το JOYMAX Z 300 έχει ένα εξαιρετικά ασφαλές προφίλ, χάρη στο στιβαρό του πλαίσιο και τις αποδοτικές αναρτήσεις. Τα φρένα περιλαμβάνουν εμπρός και πίσω δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα ABS Βosch 9.1. Οι τροχοί, 14” εμπρός και 13” πίσω, πατούν σε τα ελαστικά MA-PRO της Maxxis, για εξαιρετικό κράτημα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το νέο μοντέλο της SYM είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, ενώ έκπληξη αποτελεί η τιμή του στα 3.995 ευρώ. Σε αυτή την τιμή ο αγοραστής απολαμβάνει και δωρεάνε επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια, για να απολαμβάνει χωρίς την παραμικρή έγνοια τις καθημερινές του μετακινήσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!