Νέα Harley-Davidson Softail Standard για απόλυτη Cruising εμπειρία (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Νέα Harley-Davidson Softail Standard για απόλυτη Cruising εμπειρία (vid)
Η νέα Harley-Davidson Softail Standard διαθέτει επιθετικό στυλ bobber και την τρομερή ισχύ του κινητήρα Milwaukee-Eight V-Twin. Η Softail Standard προσφέρεται μόνο στο κλασικό χρώμα Vivid Black, το οποίο συνδυάζεται με λαμπερό χρώμιο και γυαλισμένα φινιρίσματα.

Η αντίθεση μαύρων και γυαλισμένων εξαρτημάτων δίνουν στο Softail Standard, μια κλασική και παράλληλα μινιμαλιστική εμφάνιση. Η Softail Standard διατίθεται μόνο σε Vivid Black και είναι εφοδιασμένη με μονόσελο, το οποίο τονίζει το κοφτό πίσω φτερό και το ομαλού σχήματος ρεζερβουάρ 13 λίτρων που αφήνει σε ελεύθερη θέα, το πλαίσιο και τον κινητήρα.

Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 107 εντυπωσιάζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, με τα γυαλισμένα καλύμματα εκκεντροφόρων και χρονισμού. Οι ψύκτρες των κυλίνδρων δεν τονίζονται με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, με σκοπό την ενίσχυση της λιτής επιθετικής εμφάνισης του κινητήρα. Το στρογγυλό καπάκι του φίλτρου αέρα στηρίζεται με μια κεντρική βίδα και συμβάλλει στην ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του κινητήρα. Με επιχρωμιωμένα προστατευτικά και τελικά, η 2 σε 2 εξάτμιση shotgun τονίζει το μακρύ, χαμηλό προφίλ του Softail Standard. Οι κλασικοί ατσάλινοι, ακτινωτοί τροχοί (19 ιντσών μπροστά και 16 ιντσών πίσω) είναι φινιρισμένοι με χρώμιο και συναρπάζουν με το εκθαμβωτικό τους στυλ.

Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει πιρούνι με διάφανη επικάλυψη, γυαλισμένη τριπλή βάση τιμονιού και καβαλέτα, καθώς και επιχρωμιωμένο προβολέα και φλας, για επιπλέον αντίθεση με το χρώμα Vivid Black. Το mini-ape τιμόνι φέρνει τον αναβάτη του Softail Standard, σε μια άκρως επιθετική θέση οδήγησης που συναρπάζει. Ο κομψός, μικρών διαστάσεων πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι και συμβάλλει στην λιτή και ανεμπόδιστη εμφάνιση του μπροστινού συστήματος. Το ισχυρό θεμέλιο των Softail Το Softail πλαίσιο της Harley-Davidson παρέχει στο μοντέλο Softail Standard, μια εξαιρετικά στιβαρή παρουσία. Το ατσάλινο πλαίσιο αναβαθμίστηκε για μεγαλύτερη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος. Η σταθερή προσαρμογή του κινητήρα στο πλαίσιο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του.

Το ψαλίδι Softail σχεδιάστηκε για να είναι άκαμπτο, να επιτρέπει εξαιρετικό χειρισμό και για να συμβάλει στη δημιουργία του κλασικής εμφάνισης πλαισίου hardtail. Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από ένα αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το οποίο κρύβεται περίτεχνα, κάτω από τη σέλα. Η ρύθμιση προφόρτισης της ανάρτησης επιτυγχάνεται μέσω της απλής αφαίρεσης της σέλας, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο αμορτισέρ και να είναι εύκολη η προσαρμογή, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη. Το πιρούνι διαθέτει δύο κεκλιμένες βαλβίδες, ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη και επιτρέπει βελτιωμένο φρενάρισμα και χειρισμό. Τα δισκόφρενα μπροστά και πίσω, παρέχουν κορυφαία ισχύ πέδησης. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου Softail Standard. Ισχύς Milwaukee-Eight Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 107 V-Twin παρέχει εκπληκτική απόδοση και την κλασική εμφάνιση, την αίσθηση και τον ήχο της Harley-Davidson. Το διπλό αντικραδασμικό σύστημα μειώνει τους πρωτεύοντες κραδασμούς στο ρελαντί και συμβάλλει στη βελτίωση της άνεσης για τον αναβάτη.

Οι 4-βάλβιδες κεφαλές των κυλίνδρων προσφέρουν εύκολη ροή του αέρα, ενώ η αναβαθμισμένη σχεδίασή τους, οι δύο αισθητήρες εκτόνωσης και η ψύξη ακριβείας, επιτρέπουν αναλογία συμπίεσης 10.0:1, η οποία εξασφαλίζει δυνατή ροπή και μοναδική επιτάχυνση. Για τους αναβάτες που έχουν τις επιδόσεις ως βασική τους προτεραιότητα, αυτός ο κινητήρας μπορεί να δεχτεί επιλεγμένα κιτ αναβάθμισης Harley-Davidson® Screamin’ Eagle®. Ο λευκός καμβάς του αναβάτη Το Softail Standard προστίθεται στα μέσα της χρονιάς, στη γκάμα μοντέλων 2020 της Harley-Davidson και είναι το ιδανικό μοντέλο εισόδου στην οικογένεια Harley-Davidson Big Twin. Είναι παράλληλα, ο λευκός καμβάς για customizing και το σημείο εκκίνησης για τους ιδιοκτήτες που αναζητούν στυλ που τραβάει τα βλέμματα, αυξημένες επιδόσεις και μια εμφάνιση που τονίζει την προσωπικότητά τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!