VESPA ELETTRICA: Ηλεκτρικό όνειρο

VESPA ELETTRICA: Ηλεκτρικό όνειρο
Δεν είναι απλά ένα ηλεκτρικό σκούτερ, είναι η Vespa Elettrica. Ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε, για να συμβολίσει τη σύγχρονη εποχή Vespa, αλλά και το συναρπαστικό μέλλον της.

Η Vespa Elettrica είναι ο πλέον σύγχρονος θρύλος της ιταλικής τεχνολογίας και είναι συνώνυμη με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την αθόρυβη λειτουργία, τη δυνατότητα για προσωπικές επεμβάσεις, την προσβασιμότητα, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το μοναδικό στυλ. Η Vespa ανέκαθεν ενσωμάτωνε αυτές τις αξίες, οι οποίες τώρα εκφράζονται πλήρως στη Vespa Elettrica, επιβεβαιώνοντας ότι η Vespa ως μάρκα είναι πάντα μπροστά από την εποχή της.

Η Vespa Elettrica χαρακτηρίζεται από την ευκολία στον χειρισμό και αποτελεί την πιο εκλεπτυσμένη έκφραση της έρευνας του Piaggio Group στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης - ως ανταπόκριση στη διαρκώς αυξανόμενη περιβαλλοντολογική ευαισθησία - με στόχο την παροχή τεχνολογικών λύσεων για ένα όλο και πιο αυτάρκες και βιώσιμο αστικό περιβάλλον

Πάντα καινοτόμος, η Vespa Elettrica συνεχίζει να εξελίσσεται: παράλληλα με την αρχική έκδοση που δημιουργήθηκε για καθαρά αστική χρήση και ταξινομείται ως μοτοποδήλατο με μέγιστη ταχύτητα τα 45km/h, είναι πλέον διαθέσιμη και η Vespa Elettrica 70 km/h.

Η Vespa Elettrica είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Vespa με ενδεικτικές τιμές λιανικής:

Vespa Elettrica 45 km/h - € 6.390

Vespa Elettrica 70km/h - € 6.590

Και στις δύο εκδόσεις προσφέρεται δωρεάν η διετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!