Autoduder: Βρες εύκολα το ιδανικό συνεργείο για σένα!

Δημήτρης Γράτσος
Autoduder: Βρες εύκολα το ιδανικό συνεργείο για σένα!
Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και σύγκρισης συνεργείων στην Αττική, αυξάνει τις επιλογές και σου δίνει τον έλεγχο με ένα κλικ.

Ξεχάστε όσα ξέρατε σχετικά με τον τρόπο επιλογής συνεργείου για το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Η νέα εποχή είναι εδώ χάρη στον autoduder και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου αποτέλεσε την ιδανική τοποθεσία για την επίσημη γνωριμία μας μαζί του. Τι εστί όμως autoduder και πως γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία του;

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αρχικά, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας autoduder.com ο ενδιαφερόμενος μπορεί συγκρίνει τιμές και αξιολογήσεις και να κλείσει online ραντεβού στο καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο της περιοχής που επιθυμεί, εντελώς δωρεάν. Επίσης, μετά από 4 μήνες πλήρους λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας, η οποία μετρά ήδη 200 επιλεγμένα συνεργεία σε όλη την Αττική και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο service αυτοκινήτων προς όφελος του κάθε ιδιοκτήτη ΙΧ, μπορούν να συνοψισθούν σε τρεις βασικές καινοτομίες:

-Ο χρήστης βλέπει αμέσως online τιμές, που περιλαμβάνουν και τα ανταλλακτικά και την εργασία και είναι συγκεκριμένες για καθένα από τα 12 χιλιάδες μοντέλα που καλύπτει ο autoduder.

-Οι αξιολογήσεις των συνεργείων στις προσφορές είναι επιβεβαιωμένες: Μόνο οι χρήστες/πελάτες που έχουν ολοκληρώσει ραντεβού μέσω autoduder μπορούν να αξιολογήσουν ή να σχολιάσουν το συνεργείο.

-Η ομάδα του autoduder λειτουργεί ως ένας διαμεσολαβητής μεταξύ πελάτη και συνεργείου που διασφαλίζει ότι τηρήθηκαν οι εργασίες και το κόστος του ραντεβού, αλλά και αναλαμβάνει να επιλύσει οτιδήποτε απασχολεί τον πελάτη.

Στην παρουσίαση που έλαβε χώρα για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, οι βασικοί ιδρυτές του autoduder.com κ.κ. Νικόλας Κάζος και Φοίβος Φαραντάκης ανέφεραν:

«Στόχος του autoduder είναι να κάνει την επιλογή συνεργείου μια διαδικασία απλή, διασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα εργασιών στην οικονομικότερη δυνατή τιμή. Θέλουμε να νιώσει ο πελάτης στη πράξη ότι έχει έναν φίλο στο service, που θα του αφαιρέσει κάθε άγχος και ανασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με το συνεργείο. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε μια online πλατφόρμα με πρόσωπο, έτοιμοι να παρέμβουμε και να διαχειριστούμε κάθε ερώτημα πελάτη ή ακόμα και διαφωνία με το συνεργείο που αυτός επέλεξε μέσα από εμάς».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πλατφόρμας, ο autoduder εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10 νέους πελάτες ανά ημέρα, εξυπηρετώντας τους με τελικό κόστος εργασιών που σε πολλές περιπτώσεις είναι χαμηλότερο ακόμα και κατά 60% από το ποσό που μέχρι τώρα πλήρωναν. Σημειώνεται πως η αμοιβή της πλατφόρμας δίδεται από το ανά περίπτωση συνεργείο και δεν αφορά τον χρήστη - ιδιοκτήτη ΙΧ. Στον ιδιαίτερο αυτό κλάδο, ο autoduder εξασφαλίζει έμπρακτα τη διαφάνεια και την αξιοπιστία:

-Αξιολογεί προκαταβολικά ένα-ένα τα συνεργαζόμενα συνεργεία. Συμμετέχουν μόνο όσοι βλέπουν θετικά τη σύγκριση τιμών και τη δημόσια αξιολόγηση αλλά και προσφέρουν λογικό κόστος εργασίας, για να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

-Ελέγχει τα τυπικά προσόντα των μηχανικών, πραγματοποιεί επιτόπιες επισκέψεις αλλά και κρίνει συνεχώς βάσει των αξιολογήσεων από τους πελάτες και τους προμηθευτές.

-Δεν παρεμβαίνει στη τελική επιλογή συνεργείου. Ο πελάτης επιλέγει online και απευθείας σε ποιο συνεργείο θα κλείσει ραντεβού, ενώ δεν επιτρέπεται διαφήμιση συνεργείου μέσα από το site.

-Επιλέγει μόνο επώνυμα και δοκιμασμένα ανταλλακτικά μεγάλης κυκλοφορίας με όλες τις προβλεπόμενες εγγυήσεις του κατασκευαστή.

Στις πρώτους μήνες λειτουργίας του autoduder στην Αττική, οι εργασίες που παρέχει αφορούν στο γενικό service, ιμάντες, μπαταρίες, ψύξη, φρένα, σετ συμπλέκτη και αμορτισέρ, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν: αλλαγή ελαστικών, επισκευή ζαντών, φανοποιία κ.α. Παρομοίως προβλέπεται αύξηση του δικτύου κατά 50%, με τα συνεργαζόμενα συνεργεία να ξεπεράσουν τα 300, παρέχοντας κάλυψη σε κάθε γειτονιά της Αττικής.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του autoduder: «Να βρεις το οποιοδήποτε συνεργείο είναι εύκολο, να βρεις το σωστό είναι δύσκολο». Βασικός στόχος του autoduder.com είναι να αναδείξει τα καλύτερα συνεργεία και να εξασφαλίσει τις καλύτερες υπηρεσίες για τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Οι 9 στους 10 πελάτες του autoduder έχουν ήδη αξιολογήσει τα συνεργεία τους και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το επίπεδο των υπηρεσιών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!