Ο απίστευτος στόλος αυτοκινήτων του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Gazzetta team
Ο απίστευτος στόλος αυτοκινήτων του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)
Στα γκαράζ του σταρ της Γιουβέντους παρκάρει ένας στόλος hypercars και supercars συνολικής αξίας άνω των 10 εκατ. ευρώ, καθώς ο CR7 λατρεύει τα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα.

Πολλοί διάσημοι ποδοσφαιριστές λατρεύουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, κανένας όμως δεν επενδύει τόσα χρήματα στους τέσσερις τροχούς, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι ο άσος της Γιουβέντους έχει μεταδώσει αυτό το μικρόβιο ακόμη και στη μητέρα του, στην οποία είχε κάνει δώρο για τα γενέθλιά της μία λευκή Porsche 911. Στο φωτορεπορτάζ, που ακολουθεί, επιλέξαμε ορισμένα ξεχωριστά υπεραυτοκίνητα από τον στόλο του διεθνούς Πορτογάλου κυνηγού, o oποίος περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα και μεγαλώνει και ανανεώνεται συνεχώς. Δείτε και…ζηλέψτε!

Bugatti Chiron

Toν Σεπτέμβριο του 2017 προστέθηκε στον στόλο του πρωταθλητή Ευρώπης μία ολοκαίνουργια Bugatti Chiron 1.500 ίππων με τιμή εκκίνησης τουλάχιστον 2,9 εκατ. ευρώ. Το ασημί μοντέλο με τη μαύρη οροφή περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του και καθίσματα με κεντημένo το λογότυπο CR7 στις επενδύσεις τους.

Ferrari F12 tdf

Ο Πορτογάλος απέκτησε λίγο πριν την καινούρια Bugatti Chiron μία μεταχειρισμένη Ferrari F12 tdf από τις συνολικά 799 που κατασκευάστηκαν στο Μαρανέλο. Το ιταλικό μοντέλο κόστισε γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ και ο κινητήρας του αποδίδει 780 άλογα.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Ο σταρ της Γιουβέντους αγόρασε αμέσως μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2016 με την εθνική Πορτογαλίας μία μεταχειρισμένη Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse από τις μόλις 150, που βγήκαν από το εργοστάσιο. Για το συγκεκριμένο μοντέλο των 1.200 ίππων κατέθεσε ο Ρονάλντο περίπου δύο εκατ. ευρώ.

Ferrari 599 GTO

Στο γκαράζ του CR7 παρκάρει και μία από τις συνολικά 599 Ferrari 599 GTO, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και έχει αξία γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Το αυτοκίνητο ήταν αρχικά κόκκινο, όμως ο διάσημος ποδοσφαιριστής κάλυψε το αμάξωμά του με λευκές ματ μεμβράνες.

ΜcLaren MP4-12C High Sport

Πρόκειται για μία σπάνια έκδοση της MP4-12C με αναβαθμισμένο κινητήρα 683 ίππων και συνολική παραγωγή μόλις πέντε κομματιών. Και εδώ δεν άρεσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο το αρχικό πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος, που άλλαξε και έγινε τελικά γκρι ματ!

Lamborghini Aventador

Άλλο ένα υπεραυτοκίνητο στις υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόκειται για μία λευκή Lamborghini Aventador LP 700-4 αξίας περίπου 300.000 ευρώ με 691 ίππους ισχύ και επιτάχυνση 0 – 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3΄΄ (τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα).

Rolls – Royce Phantom Drophead Coupe

O Πορτογάλος έχει μία αδυναμία –μεταξύ άλλων – και στις Rolls-Royce, όπως επιβεβαιώνει και η αγορά μίας αρχοντικής Ghost με επιβλητικό κινητήρα V12 χωρητικότητας 6,6 λίτρων και 563 ίππους ανώτατη ισχύ.

Porsche 911 Turbo S

Άλλο ένα παιχνιδάκι για τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μία Porsche 911 Turbo S με εξακύλινδρο μοτέρ 3,8 λίτρων, 553 ίππους μέγιστη απόδοση, 318 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα και επιτάχυνση από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 3,1’’.

Mercedes AMG S 65 Coupe

Aπό τον στόλο του Πορτογάλου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και μοντέλα με σήμα το αστέρι. Eνα από αυτά είναι μία δίθυρη Mercedes AMG S 65 Coupe με V12 κινητήρα έξι λίτρων, δύο Turbo και 621 ίππους ισχύ (επιτάχυνση 0 – 100 χλμ./ώρα σε 4’’, τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό κόφτη).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!