Το νέο Volkswagen ID.4 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 (pics & vid)

Νίκος Γιαννούλας
Το νέο Volkswagen ID.4 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 (pics & vid)
Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volkswagen κατέκτησε τη βαρύτιμη διάκριση στο δρόμο για το λανσάρισμά του και στη χώρα μας.

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό ID.4 επικράτησε του ισχυρού διεθνούς διαγωνισμού στα βραβεία για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021. Στο θεσμό του World Car Awards συμμετέχουν περισσότεροι από 90 διεθνείς δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, εκπροσωπώντας 24 χώρες, με στόχο να αναδεικνύουν τις καλύτερες προτάσεις αυτοκινήτων παραγωγής στην παγκόσμια αγορά. Ανάμεσά τους και ο Έλληνας συνάδελφος δημοσιογράφος Μιχάλης Γεωργιάδης.

Τα οχήματα που είναι επιλέξιμα για το βραβείο World Car of the Year πρέπει να κατασκευάζονται σε τουλάχιστον 10.000 μονάδες ετησίως και να προσφέρονται σε τουλάχιστον δύο ηπείρους.

Στη 17η χρονιά απονομής του βραβείου World Car of the Year, το ID.4 συνεχίζει την ιστορία επιτυχίας της Volkswagen σε αυτόν τον διαγωνισμό. Μάλιστα αποτελεί ευχής έργο ότι το ID.4 δεν έλκει με την απόδοσή του μόνο τους ειδικούς, αλλά και τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Η Volkswagen σχεδιάζει να παραδώσει περίπου 150.000 ID.4 παγκοσμίως φέτος. Η γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής ACCELERATE, βάσει της οποίας σκοπεύει να φέρει τουλάχιστον ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο στην αγορά κάθε χρόνο.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την online διαδικασία ανάδειξης του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!