Το Ford Ecosport έρχεται για περιπέτειες με άγριες διαθέσεις!

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Ford Ecosport έρχεται για περιπέτειες με άγριες διαθέσεις!
Μια νέα έκδοση με περισσότερες εκτός δρόμου ικανότητες και περιπετειώδη χαρακτήρα θα προστεθεί σύντομα στην γκάμα του Ford Ecosport.

Αυτή τη στιγμή η Ford έχει δύο μικρά SUV στην γκάμα της, το Ecosport και το νέο Puma. Τα δύο μοντέλα έχουν έτσι κι αλλιώς αρκετά διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ τους, ωστόσο για να δοθεί μια ακόμη νότα διαφοροποίησης, το Ecosport θα ασπαστεί την εκτός δρόμου φιλοσοφία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ήδη τετρακίνητη επιλογή στην γκάμα του, σε συνδυασμό με τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων. Η έκδοση Active που θα έρθει αργότερα, θα βασίζεται σε αυτή την έκδοση μηχανικών μερών και περιμένουμε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά πλαστικά γύρω από το αμάξωμα και ενδεχομένως, ένα διαφορετικό στυλ από τα υπόλοιπα Ecosport με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τροχούς.

Το μοντέλο θα ακολουθήσει το δρόμο που ήδη έχουν χαράξει τα Fiesta και Focus στις αντίστοιχες Active εκδόσεις, αλλά με ακόμη πιο αποτελεσματικό χαρακτήρα στις εκτός δρόμου περιπλανήσεις. Η νέα έκδοση θα βρίσκεται στην κορυφή σε ο,τι αφορά το επίπεδο εξοπλισμού, μαζί με την ST-Line και θα περιλαμβάνει όλα τα καλούδια της τελευταίας. Σύμφωνα με τη Ford η επίσημη αποκάλυψη του νέου Ecosport Active θα γίνει στις 6 Νοέμβρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!