Video Chat επικοινωνία με τη Ducati Athens

Gazzetta team
Video Chat επικοινωνία με τη Ducati Athens
Μία μοναδική υπηρεσία βιντεοκλήσης και εξ αποστάσεως επικοινωνίας μέσω Video Chat προφέρει η Ducati Athens κάνοντας έτσι απολύτως ασφαλή και πανεύκολη την επαφή με τους φίλους της γνωστής μάρκας μοτοσικλετών σε όλη την Ελλάδα.

Μία μοναδική υπηρεσία στην αγορά της μοτοσικλέτας προσφέρει η Ducati Athens. Το Ducati Video Chat προσφέρει τη δυνατότητα στους πολυπληθείς φίλους της γνωστής μάρκας μοτοσικλέτας να έρχονται σε επαφή μέσω βιντεοκλήσης με αυτήν, να πληροφορούνται όλα τα νέα της live και σχεδόν να αγγίξουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει ακόμη και αν μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Να σημειωθεί, ότι η υπηρεσία Ducati Video Chat ήρθε για να μείνει και δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα λόγω προστασίας από τον κορονοϊό, οπότε θα παραμείνει και στο μέλλον η δυνατότητα κορυφαίας επικοινωνίας των Ducatisti με την αγαπημένη τους μάρκα.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας βιντεοκλήσης Ducati Video Chat γίνεται πανεύκολα από το σχετικό εικονίδιο στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας www.ducati.gr και είναι live από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 10.00 το πρωί και 16.00 η ώρα το μεσημέρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!