H Volkswagen και η Audi επεκτείνουν τις εγγυήσεις τους 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Volkswagen και η Audi επεκτείνουν τις εγγυήσεις τους 
Για τους κατόχους Volkswagen και Audi, των οποίων η εγγύηση λήγει από 1η Μαρτίου έως 31 Μαΐου, θα ισχύσει επέκταση διάρκειας τριών μηνών.

Η Volkswagen και η Audi υποστηρίζουν τους πελάτες τους και αποφάσισαν να τους «ξεφορτώσουν» από τα βάρη που έχουν στο μυαλό τους, στην περίπτωση μιας βλάβης. Έτσι, για τα οχήματα των δύο εταιρειών, που η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου, την περίοδο δηλαδή που ο κορονοϊός παρέλυσε σχεδόν όλο τον κόσμο, θα ισχύσει επέκταση διάρκειας τριών μηνών.

Με αυτό τον τρόπο προστατεύουν τον πελάτη τους από πιθανά ξαφνικά έξοδα και παράλληλα, τους παροτρύνει να επιδιορθώσουν το αυτοκίνητό τους σε μετέπειτα ημερομηνίες που ο συνωστισμός στα συνεργεία θα είναι μικρότερος. Σε άλλη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης για να προλάβει την εγγύηση θα έσπευδε να επισκεφθεί ένα συνεργείο για να καλυφθεί η ζημιά. Οπότε και έχουν έναν λόγο περισσότερο να μείνουν στο σπίτι και χρήματα δεν θα πληρώσουν στην περίπτωση μιας βλάβης! Αντίστοιχη κίνηση έχουν κάνει κι άλλες εταιρείες, όπως η FCA (Fiat-Chrysler), η Hyundai και η KIA.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!