Μικρή ανανέωση για το Suzuki Ignis (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικρή ανανέωση για το Suzuki Ignis (pics & vid) 
Το Suzuki Ignis δέχεται ένα μικρό αισθητικό update και αποκτά εμφάνιση με περισσότερο «τσαγανό», όπως και αναβαθμισμένο εσωτερικό σε επίπεδο ποιότητας.

Στην αγορά σήμερα, λίγα αυτοκίνητα ξεχωρίζουν τόσο πολύ, όσο το Suzuki Ignis. Το ιαπωνικό μίνι έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό, που η μάρκα δεν θα ήθελε να αλλάξει, για αυτό και το ανανεώνει ελαφρώς χωρίς να το διαφοροποιεί. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε νέο προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένη γρίλια, που του δίνει πιο άγρια εμφάνιση, διαφορετικές εισαγωγές αέρα και ασημένιο προστατευτικό στο κάτω μέρος.

Περισσότερες είναι οι επιλογές εξατομίκευσης, με δυνατότητα επιλογής μαύρης οροφής μαζί με συγκεκριμένους χρωματισμούς, ενώ στην καμπίνα, συναντάμε αναβαθμισμένες επενδύσεις και υλικά καλύτερης ποιότητας σε βασικά σημεία. Ο πίνακας οργάνων ανασχεδιάστηκε, κρατώντας όμως την ίδια διάταξη και ο εξοπλισμός παρέμεινε το ίδιο πλούσιος από τις βασικές εκδόσεις.

Με τον ίδιο τετρακύλινδρο των 90 ίππων

Οι κινητήρες μένουν χωρίς αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του αγοραστή έχει να κάνει με τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα των 1.2 λίτρων DualJet και τους 90 ίππους, σε εκδοχή με ή χωρίς το υβριδικό σύστημα των 48V. Το αυτόματο σασμάν δεν είναι πλέον το γνωστό ρομποτιζέ που υπήρχε στο προ ανανέωσης μοντέλο, αλλά ένα CVT και παραμένει η δυνατότητα επιλογής συστήματος τετρακίνησης All Grip.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!