MotoGP: Ο Πίρο στη θέση του Μαρτίν στο Mugello

Gazzetta team
MotoGP: Ο Πίρο στη θέση του Μαρτίν στο Mugello
O Μικέλε Πίρο θα αγωνιστεί στον πέμπτο αγώνα της σεζόν του MotoGP στο GP Ιταλίας, αντικαθιστώντας τον τραυματία Χόρχε Μαρτίν.

O Χόρχε Μαρτίν επέλεξε να περιμένει και να μη ρισκάρει την επιστροφή του έπειτα από το ατύχημά του στο GP Πορτογαλίας. Ο νεαρός Ισπανός είχε πτώση στις ελεύθερες δοκιμές και ως αποτέλεσμα έκανε χειρουργικές επεμβάσεις στο χέρι, στον αστράγαλο και στο γόνατο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα έχανε μόνο δύο αγώνες, στους οποίους τον αντικατέστησε ο Τίτο Ραμπάτ. Τα σχέδια όμως άλλαξαν για το Mugello, με τους γιατρούς να συμβουλεύουν να κάτσει λίγο ακόμα εκτός και να αναρρώσει. Οι απαιτήσεις της πίστας είναι τέτοιες όπου δεν αξίζει το ρίσκο.

Τη θέση του θα πάρει ο Μικέλε Πίρο, ο δοκιμαστής της εργοστασιακής Ducati. Ο Ραμπάτ θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο WorldSBK.

O Μαρτίν εξέπληξε τους πάντες στο δεύτερο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ, όπου πήρε την pole position. Στον αγώνα έκανε μια τρομερή εμφάνιση και κατέκτησε το βάθρο, μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του στη κορυφαία κατηγορία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!